Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 3 травня, 05:38:15

Працівники фіскальної служби посприяли в офіційному оформленню трудових відносин 1900 найманих працівників

30.08.2016   07:27Агенцiя

З початку року підрозділами податків і зборів з фізичних осіб органів ДФС області перевірено 121 суб’єкт господарювання з питань своєчасності, достовірності, повноти нарахування та сплати до бюджету податку на доходи фізичних осіб та з питання повноти нарахування та сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування при виплаті заробітної плати та інших доходів громадянам.

За результатами перевірок донараховано 7811,4 тис. грн., в тому числі 1695,6 тис. грн. податку на доходи фізичних осіб та 6115,8 тис. грн. єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. З донарахованих сум до бюджету вже надійшло 1137,5 тис. грн., в тому числі ПДФО – 842,4 тис. грн., ЄСВ – 295,1 тис. грн. 

Під час проведення документальних перевірок залишається актуальним питання повноти та своєчасності перерахування до бюджету утриманого із заробітної плати працівників та інших доходів податку з доходів фізичних осіб.

Саме такі факти неперерахування, або несвоєчасного перерахування податку до бюджету були встановлені під час проведення 24 документальних перевірок суб’єктів господарювання. З даного питання до бюджету додатково нараховано 1141,2 тис. грн. податку на доходи фізичних осіб та 147,1 тис. грн. єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

В області систематично проводяться заходи щодо запобігання та упередження використання неоформленої найманої праці у суб’єктів господарювання, які мають ризики використання неоформленої найманої праці і потребують додаткових трудових ресурсів.

Так, постійно здійснюється перевірочний аналіз податкової звітності, порівнюються обсяги виручки, види діяльності платників податків, опрацьовується інформація, яка надходить від інших органів влади.   

За рахунок проведення саме таких заходів, працівники фіскальної служби  за підсумками січня – липня 2016 року посприяли в офіційному оформленню трудових відносин 1900 найманих працівників, а до державної реєстрації залучено 747 осіб. Завдяки проведеним заходам з початку року до бюджету додатково спрямовано 1062,8 тис. грн. податків.

Останні новини Чернігівщини

 У Деснянській громаді литовці планують побудувати школу-бомбосховище

У Деснянській громаді литовці планують побудувати школу-бомбосховище 15:16

Литовська Республіка виділяє кошти на будівництво великих шкіл-бомбосховищ у шести областях України (по одній в кожному регіоні). Зокрема, на Чернігівщині обрано локацію Деснянського ліцею, на території якого й буде розміщено таке укриття.

На Чернігівщині поліцейські по всій області поповнили запаси донорської крові

На Чернігівщині поліцейські по всій області поповнили запаси донорської крові 15:09

Понад 70 співробітників з різних підрозділів поліції Чернігівщини долучились до шляхетної місії та здали кров для потреб цивільних і військових.

Скасувати рішення начальника МВА та відновити рух транспорту: Олександр Ломако звертається до Ради оборони області 14:57

Про це в.о. очільника Чернігова повідомив через свій Telegram-канал, публічно звернувшись до Ради оборони області.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини