Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 17:17:34

Відбулося відкриття місцевої пожежної команди

27.08.2016   09:05

26 серпня у с. Пакуль Чернігівського району відбулося урочисте відкриття місцевої пожежної команди.

Участь у заході взяли заступник Голови ДСНС України Руслан Білошицький, Голова Чернігівської обласної державної адміністрації Валерій Куліч, керівництво та представники місцевих органів влади.

"До цього часу найближча пожежна частина від села знаходилася на відстані 22 км. Відтепер на чергуванні постійно перебуватиме 5 чоловік особового складу, які зможуть оперативно виїхати за викликом. Територія обслуговування місцевої пожежної команди охоплюватиме 4 сільські ради та 25 населених пунктів", - зазначив Руслан Білошицький.

У свою чергу, Голова Чернігівської обласної державної адміністрації Валерій Куліч зазначив, що відкриття місцевої пожежної команди відбулося завдяки плідній співпраці обласного управління ДСНС та Пакульської сільської ради. В майбутньому така співпраця забезпечить більш надійний протипожежний захист прилеглих населених пунктів і територій.

Після церемонії відкриття гості оглянули приміщення підрозділу, ознайомилися з технікою та оснащенням, що перебуватиме на озброєнні рятувальників.

Цього ж дня, заступник Голови Служби передав рятувальникам У ДСНС Чернігівщини новий пожежний автомобіль на базі шасі «MAN» вітчизняного виробництва, що був закуплений за кошти держбюджету, а також пожежно-технічного обладнання і бойовий одяг німецького виробництва.

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини