Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 23:15:01

День Прапора у Чернігові. ВІДЕО

23.08.2016   13:05Агенцiя

Україна відзначає День Державного Прапора. Для всіх міст і сіл Чернігівщини цей день розпочався з церемонії підняття одного з головних символів Української Держави.

9 ранку, Деснянська районна у місті Чернігові рада. Військовослужбовці Державного науково-випробувального центру Збройних Сил України піднімають державний прапор своєї країни, прапор, за який їх побратими і зараз гинуть на Сході.

На акції – багато дітей. Для них це особливе свято. Якраз оця малеча краще за багатьох знає, чого вартує мирна синь на прапорі. Катя Меримерина – з Донецька. Цього року вона йде в перший клас 14-ї чернігівської школи. Її опікун Марина Козак каже, дитина має вчитися в українській школі. Марина – опікун, бо батьки дівчинки зникли безвісти під час війни.

Свято Державного Прапора у Деснянській райраді недаремно об’єднали з акцією на підтримку дітей, в яких скоро розпочинається новий навчальний рік. З нагоди Дня Прапора первачкам – рюкзаки зі шкільним приладдям, кращим учням району – дипломи і грошові стипендії. Один із стипендіатів – учень 30-ї школи Матвій Морозов, майбутній футболіст … Ідея проста: продемонструвати, що держава, символом якої є прапор, опікується дітьми, які потребують підтримки.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.