Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 12:38:38

Напередодні Дня Незалежності України поштовики Чернігівщини підбили підсумки своєї роботи

23.08.2016   08:08Агенцiя

На урочистому зібранні в Чернігівській дирекції державного підприємства поштового зв»язку «Укрпошта», зокрема, йшлося про здобутки і проблеми галузі за результатами роботи 1-ого півріччя.

Загалом робота чернігівських поштовиків у першому півріччі досить позитивна, особливо якщо порівнювати її з показниками попереднього року, зазначив під час свого виступу:
- Якщо в першому півріччі 2015 року Чернігівська пошта спрацювала з великими збитками (2 мільйони 150 тисяч),- озвучує цифри директор підприємства Олег Обушний, - то зараз ми досягли гарних результатів та спрацювали з чистим прибутком, який склав 1 мільйон 49 тисяч 300 гривень, більше того, 3 млн.грн. додатково зароблених грошей вдалося спрямувати на премії працівникам.

Також за рахунок цього ми підвищили рівень заробітної плати працівників дирекції: у порівнянні з відповідним періодом минулого року вона зросла на 26,5%. На жаль, планові показники за деякими видами послуг, що надаються відділеннями поштового зв»язку, виконати стовідсотково не вдалося.

Але, по більшості послуг, плани перевиконані. До прикладу по передплаті друкованих видань спрацювали на «відмінно», причому на рівні всієї держави, наголосив Олег Обушний:
- Виконання планових показників становить 130,4%. З чим я вас усіх і вітаю. Ми зайняли перше місце по всій Україні за передплатою друкованих видань.

Керівник дирекції зазначив, що позитивні напрацювання підприємства протягом шести місяців дають всі підстави розраховувати на такі ж результати господарської діяльності і на друге півріччя.

Під час зібрання Олег Обушний вручив Почесну грамоту і нагрудний знак «Укрпошти» начальнику центру поштового зв»язку №3 з Прилук Ірині Зубко за значний особистий внесок у розвиток галузі.

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

18 квітня у Чернігові День жалоби

18 квітня у Чернігові День жалоби 09:54

Для вшанування пам'яті загиблих внаслідок ракетного обстрілу російськими військами нашого міста 17 квітня 2024 року у Чернігові 18 квітня оголошено Днем жалоби. Відповідне розпорядження підписав в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако.

18 квітня: цей день в Україні і світі

18 квітня: цей день в Україні і світі 08:52

ДЕНЬ 785 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 785 RUSSIAN AGRESSION

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини