Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 3 травня, 01:36:09

Під час ліквідації пожежі вогнеборці врятували жінку

27.07.2016   07:13

25 липня о 17:40 у м. Чернігів до оперативно-координаційного центру Управління ДСНС у Чернігівській області надійшло повідомлення про пожежу в одній з квартир чотириповерхового житлового будинку, що по вул. Шевченка.

На місце події оперативно прибуло відділення 3-ї Державної пожежно-рятувальної частини. На той момент у щільно задимленому помешканні за зачиненими дверима опинилась і кликала на допомогу 46-річна господарка квартири.

Рятувальники вибили вхідні двері та у захисних протигазах потрапили до оселі, де під час проведення розвідки на підлозі в коридорі виявили постраждалу майже у непритомному стані. Вогнеборці негайно винесли жінку на свіже повітря та передали медпрацівникам.

Професійними діями рятувальників у складі 3 чоловік особового складу та 1 одиниці спеціальної техніки пожежу о 17:50 було локалізовано, а о 17:51 остаточно ліквідовано. В ході гасіння не допущено розповсюдження вогню на інші кімнати помешкання.

За попередніми даними, причиною загоряння, яке ледь не коштувало людського життя, послужила власна необережність господарки квартири при палінні.

Останні новини Чернігівщини

 У Деснянській громаді литовці планують побудувати школу-бомбосховище

У Деснянській громаді литовці планують побудувати школу-бомбосховище 15:16

Литовська Республіка виділяє кошти на будівництво великих шкіл-бомбосховищ у шести областях України (по одній в кожному регіоні). Зокрема, на Чернігівщині обрано локацію Деснянського ліцею, на території якого й буде розміщено таке укриття.

На Чернігівщині поліцейські по всій області поповнили запаси донорської крові

На Чернігівщині поліцейські по всій області поповнили запаси донорської крові 15:09

Понад 70 співробітників з різних підрозділів поліції Чернігівщини долучились до шляхетної місії та здали кров для потреб цивільних і військових.

Скасувати рішення начальника МВА та відновити рух транспорту: Олександр Ломако звертається до Ради оборони області 14:57

Про це в.о. очільника Чернігова повідомив через свій Telegram-канал, публічно звернувшись до Ради оборони області.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини