Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 03:50:39

Правоохоронцями розкрито вбивство

19.07.2016   16:04Агенцiя

Вранці 15 липня до відділення поліції надійшло повідомлення про смерть одного із жителів села Смяч Щорського району, на місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група.

У ході огляду будинку виявлено труп чоловіка з ознаками насильницької смерті: колото – різаними ранами грудей.

За вказівкою прокурора за вказаним фактом невідкладно внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України - умисне вбивство, санкція якої передбачає позбавлення винного волі на строк від семи до п’ятнадцяти років. Процесуальне керівництво забезпечується Менською місцевою прокуратурою.

У ході проведення слідчо-оперативних заходів, виявлено ймовірного кривдника жертви. Ним виявився 27 - річний громадянин, мешканець цього ж села, неодружений, непрацюючий, раніше не судимий.

Як з'ясувалося у ході розслідування, 14 липня 2016 року, близько 22 години, між потерпілим та молодиком, на ґрунті вживання алкоголю та раптово виниклих особистих неприязних відносин сталася сварка, під час якої останній взявся за ніж та наніс господарю близько семи – восьми ударів ножем у грудну клітину. Після цього, молодик спокійно помив руки та, залишивши жертву помирати, пішов додому.

При огляді місця події вилучено знаряддя вбивства та інші докази.

На сьогодні винному повідомлено про підозру у вчиненні особливо тяжкого злочину. За клопотанням прокурора судом підозрюваному обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою.

Подальший хід досудового розслідування контролюється Менською місцевою прокуратурою.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини