Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 19:01:05

Надзвичайні події в Чернігівській області за минулу добу

18.07.2016   09:19Агенцiя

Інформація про надзвичайні ситуації та основні небезпечні події, які зареєстровано на території області за період з 8:00 17 липня до 8:00 18 липня 2016 року.

МНС

МНС

Протягом минулої доби зареєстровано 15 небезпечних подій, а саме: 6 дорожньо-транспортних пригод та 9 пожеж. Внаслідок цих подій 8 осіб постраждали.


Дорожньо-транспортні пригоди – 6:

- в м. Корюківка о 0 год. 43 хв. 17 липня водій автомобіля  "ВАЗ 2101", перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, не справився з керуванням та здійснив зіткнення з деревом. Внаслідок пригоди два пасажири отримали травми різного ступеню важкості, з них  один пасажир госпіталізований до Корюківської  центральної районної лікарні;

- на 77 км. автодороги Київ-Чернігів біля с. Гарбузин Козелецького району о 07 год. 12 хв. 17 липня водій автомобіля "Mitsubishi Outlander" не справився з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, після чого автомобіль перекинувся. Внаслідок пригоди водій автомобіля отримав травми і був госпіталізований до реанімаційного відділення Козелецької центральної районної лікарні;

- в с. Берестовець Борзнянського району о 14 год. 32 хв. 17 липня сталося зіткнення двох мопедів марки "Delta" та марки "Mustang". Внаслідок пригоди водій мопеда "Mustang" отримав травми та був госпіталізований до хірургічного відділення Борзнянської  центральної районної лікарні;

- в м. Сновськ біля центрального ринку о 18 год. 12 хв. 17 липня водій автомобіля "ТАВРІЯ" здійснив наїзд на велосипедиста, який отримав травми та був госпіталізований до Сновської центральної районної лікарні;

- на автодорозі між смт Варва та с. Гнідинці о 19 год.  30 хв. 17 липня водій автомобіля "Chevrolet Lacetti"  не справився з керуванням, з’їхав у кювет та перекинувся. Внаслідок пригоди водій та пасажир автомобіля отримали травми різного ступеню важкості і були  госпіталізовані до Варвинської центральної районної лікарні;

- у м. Прилуки біля магазину «АТБ» о 21 год. 20 хв. 17 липня водій автомобіля "ВАЗ 2101", пербуваючи у стані алкогольного сп’яніння, не справився з керуванням та здійснив зіткнення з автомобілем марки "Toyota Aygo", водій якого отримав травми. Постраждалому надана необхідна медична допомога.


Пожежі – 9, з них 1 пожежа в житловому секторі, 1 пожежа на транспорті та 7 випадків загоряння сухої трави та сміття на загальній площі 4,603 га.


Радіаційний фон:

На території області радіаційний фон зареєстровано в межах  10-12 мікрорентген/годину, в тому числі: Чернігів – 12 мкр/год., Ніжин – 11 мкр/год., Прилуки – 10 мкр/год., Остер –12 мкр/год., Покошичі – 11 мкр/год, Семенівка – 10 мкр/год., Сновськ  – 11 мкр/год.


Прогноз погоди:

За прогнозом облгідрометеоцентру на території області з 20 години 17 липня до 20 години 18 липня очікується мінлива хмарність, короткочасний дощ, гроза, місцями сильний дощ, вдень подекуди град. Вітер північно-східний 7-12 м/с, місцями пориви до 15-20 м/с. Температура вночі 18-23ºтепла, вдень 31-36ºтепла.
По Чернігову температура вночі 20-22ºтепла, вдень 33-35ºтепла.

ШТОРМОВЕ ПОПЕРЕДЖЕННЯ

Протягом  18-19 липня по  Чернігову та області очікуються  грози, місцями сильні дощі, посилення  вітру до 15-20 м/с, подекуди град. Вдень 18 липня очікується сильна  спека - 36ºтепла.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.