Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 10:37:05

Оперативна інформація щодо пожежі на Гончарівському військовому полігоні Чернігівської області станом на 21:00 16 липня

16.07.2016   22:42Агенцiя

О 14 годині 10 хвилині 15 липня 2016 року до Управління ДСНС у Чернігівській області надійшло повідомлення про пожежу, що виникла на Гончарівському військовому полігоні під час проведення навчальних стрільб та поширилась на Чернігівський військовий лісгосп.

Пожежа трьома окремими осередками має загальну площу близько 20 гектарів.

До гасіння пожежі залучено 19 одиниць техніки та 243 чоловіка у тому числі від ДСНС 9 пожежних машин та 43 чоловіка, вертоліт МІ-8 з водозливним пристроєм та 2 літаки АН-32П.

На місці працює оперативна група на чолі із начальником Управління ДСНС у Чернігівській області. О 20-45 пожежу локалізовано.

16 липня на 07:00  спостерігається тління лісової підстилки окремими осередками.

На 9:00 заплановано проведення повітряної розвідки гелікоптером ДСНС . Після проведення повітряної розвідки було задіяно 2 літаки АН-32П які зробили по одному скиду води та повернулися в розташування. На даний час спостерігається тління лісової підстилки 3-ма окремими осередками на площі 4 гектари.

Станом на 21:00 літак АН-32П зробив 4 скиди та вертоліт МІ-8 - 11 скидів. На даний час спостерігається тління лісової підстилки 2-ма окремими осередками на площі 0,05 гектари. Роботи щодо ліквідації пожежі тривають.

Останні новини Чернігівщини

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

Новгород-Сіверські поліцейські розшукали та повернули додому зниклу неповнолітню 09:36

16 квітня до поліції надійшло повідомлення від жительки Семенівської громади про зникнення її 16-річної онуки.

На Чернігівщині поліцейські вилучили незаконну зброю та вибухівку 09:34

В ході санкціонованого обшуку в господарстві мешканця одного з сіл Чернігівського району слідчі поліції Чернігівщини спільно з оперативниками регіонального Управління стратегічних розслідувань вилучили незаконну гладкоствольну зброю, ручну гранату із запалом до неї, запас тротилу та набоїв.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини