Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 11:03:58

Відділом внутрішньої безпеки ГУ ДФС у Чернігівській області проведено 45 службових розслідувань та перевірок

16.07.2016   10:30Агенцiя

З метою упередження можливих корупційних проявів серед співробітників фіскальних органів Чернігівської області здійснюється комплекс заходів, серед яких вагоме місце відводиться профілактичній роботі.

У відділі внутрішньої безпеки ГУ ДФС в області повідомили, що протягом І півріччя ними проведено низку профілактичних заходів. Це профілактичні бесіди з керівниками підрозділів та співробітниками, використання можливостей засобів масової інформації для інформування населення щодо звернень безпосередньо до відділу внутрішньої безпеки при наявності у них відповідної інформації та інші.

А нещодавно відбувся сеанс «гарячої» телефонної лінії, що був присвячений питанню протидії корупції в податкових та митних органах. На зв’язку з мешканцями області перебував начальник відділу Олексій Мисенко, який закликав громадян не бути сторонніми спостерігачами у даному надважливому питанні.

Ще раз нагадав номери телефонів та адресу, за якими можна терміново повідомити інформацію щодо можливих правопорушень. Це номер телефону «Довіри» - /0462/ 668-522 та Viber +380632346905. Адреса для звернень: м. Чернігів, вул. Реміснича, буд. 11 (к. 208).

Протягом січня-червня співробітниками відділу проведено 45 службових розслідувань та перевірок. За їх результатами 6 матеріалів скеровано до правоохоронних органів для прийняття рішення. Крім того, на адресу керівництва територіальних фіскальних органів направлено 25 подань та застосовано заходи реагування до 21 посадової особи, 2 особи звільнено з органів ДФС. До дисциплінарної відповідальності притягнуто 15 посадовців, а 2 особам  винесено офіційне застереження.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини