Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 10:26:20

14 липня відбулось позачергове засідання виконавчого комітету Чернігівської міськради

15.07.2016   12:59

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради, розглянувши клопотання керівника установи та пропозиції управління архітектури та містобудування міської ради, затвердив і надав містобудівні умови та обмеження забудови земельної ділянки Обласному центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів «Відродження» для його реконструкції.

Директор Центру Василь Пасічник, наразі вже виготовлено проектно-кошторисну документацію на другу чергу будівництва та реконструкції Обласного центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів.

Загалом на реалізацію цього проекту передбачено 17 млн. грн.

Цьогоріч заплановано виділити понад 9 млн. грн, а наступного року – близько 8 млн грн.


Довідково:

Обласний центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів «Відродження» знаходиться за адресою вул. Доценка, 34. За 20 років його існування десятки тисяч дітей пройшли тут реабілітацію, більшість з них досягли значного покращення якості життя. На базі  Центру реалізується спільна з зарубіжними організаціями програма надання гуманітарної допомоги. На даний час у Центрі проходять лікування й діти переселенців з Донецької та Луганської областей. В основу лікувального процесу у центрі «Відродження» закладена модель "Тандем", яка схвалена Всесвітньою організацією охорони здоров’я. Застосовуються новітні технології комплексної реабілітації із використанням сучасного закордонного та вітчизняного обладнання. На сьогодні висококваліфіковану допомогу у центрі отримують 200 пацієнтів міста та області, 128 з них в Центрі перебувають цілодобово.
Крім того, члени виконавчого комітету Чернігівської міської ради надали дозвіл комунальному підприємству «Чернігівводоканал» Чернігівської міської ради на укладання договору з Державним підприємством «Науково-дослідний та конструкторсько-технологічний інститут міського господарства» на розроблення нормативів питного водопостачання населенню м. Чернігова.
Як зазначено в пояснювальній записці до проекту рішення, на сьогоднішній день для розрахунку спожитої води населенням міста Чернігова використовуються норми, затверджені рішенням виконкому Чернігівської міської ради від 14 квітня 2014 р. №112 «Про затвердження норм використання вод споживачами м. Чернігова», термін дії яких закінчується у квітні 2017 року. Період необхідний для виконання робіт з визначення норм водоспоживання складає не менше як 5-7 місяців. Крім того, погодження визначених норм відбувається у строк не менше ніж 2 місяці.
У результаті перемовин між КП «Чернігівводоканал» та ДП «Науково-дослідний та конструкторсько-технологічний інститут міського господарства» визначено, що вартість відповідних робіт складатиме близько 120 тис грн. Ці роботи виконуватимуться за власні кошти комунального підприємства.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини