Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 18:54:36

Надзвичайні події в Чернігівській області за минулу добу

15.07.2016   09:36Агенцiя

Інформація про надзвичайні ситуації та основні небезпечні події, які зареєстровано на території області за період з 8:00 14 липня до 8:00 15 липня 2016 року.

МНС

МНС

Протягом минулої доби зареєстровано 14 небезпечних подій, а саме: 2 випадки загибелі на водних об’єктах, 3 дорожньо-транспортні пригоди, 7 пожеж та 2 випадки виявлення та знешкодження вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 4 особи постраждали.


Загибель на водних об’єктах – 2:

- в р. Снов біля с. Кобилянка Чернігівського району о 10 год. 20 хв. 14 липня працівниками обласної водолазно-рятувальної станції було піднято на поверхню з води тіло мешканця м. Чернігів, 1989 року народження. Причина смерті встановлюється;

- в р. Сейм біля м. Батурин Бахмацького району о 13 год. 30 хв. 14 липня працівниками Сосницької рятувально-водолазної станції було виявлено та піднято на поверхню з води тіло мешканця м. Бахмач, 1984 року народження. Причина смерті встановлюється.


Дорожньо-транспортні пригоди – 3:

- в м. Чернігові на перехресті вулиць Київської та Гончої о 3 год. 45 хв.14 липнясталося зіткнення автомобілів "Renault Logan" та "Renault Traffic". Внаслідок пригоди водій автомобіля "Renault Logan" отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований до Чернігівської міської лікарні №2;

- на  автодорозі між м. Ніжин та с. Кропивне Ніжинського району о 9 год. 15 хв. 14 липня сталося лобове зіткнення автомобілів "ЗАЗ-1102" та "Škoda Octavia". Внаслідок пригоди водії обох автомобілів отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані до Ніжинської центральної міської лікарні;

- в м. Прилуки по вул. Андріївській о 14 год. 14 липня водій автомобіля "Volkswagen Crafter" здійснив зіткнення з велосипедистом, який перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, виїхав на смугу зустрічного руху. Внаслідок пригоди велосипедист отримав тілесні ушкодження.


Пожежі – 7, з них 1 пожежа в житловому секторі та 6 випадків загоряння сухої трави та сміття на загальній площі 2,013 га.


Виявлення та знешкодження боєприпасів часів Другої світової війни – 2:

- групою піротехнічних робіт управління ДСНС України у Чернігівській області о 16 год. 14 липня було знищено авіаційну бомбу ФАБ-50, 2 мінометні міни калібру 37 мм та 2 мінометні міни калібру 120 мм часів Другої світової війни, які були виявлені 13 липня в м. Новгород-Сіверський по вул. Чалого, 6 під час проведення земельних робіт;

- біля с. Козилівка Корюківського району під час проведення польових робіт  о 19 год. 15 хв. 14 липня було виявлено мінометну міну калібру 82 мм часів Другої світової війни. Місце виявлення вибухонебезпечного предмету охороняється. Подана заявка на знешкодження до управління ДСНС України у Чернігівській області.


Радіаційний фон:


На території області радіаційний фон зареєстровано в межах  9-15 мікрорентген/годину, в тому числі: Чернігів – 12 мкр/год., Ніжин – 12 мкр/год., Прилуки – 15 мкр/год., Остер – 12 мкр/год., Покошичі – 9 мкр/год, Семенівка – 11 мкр/год., Сновськ – 9 мкр/год.


Прогноз погоди:

За прогнозом облгідрометеоцентру на території області з 20 години 14 липня до 20 години 15 липня очікується мінлива хмарність, без істотних опадів.  Вітер південно-східний 7-12 м/с. Температура по області вночі 16-21º тепла, вдень 29-34º тепла.
По Чернігову температура вночі 18-20º тепла, вдень 31-33º тепла.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини