Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 липня, 02:38:44

Співробітники податкової міліції вилучили з незаконного обігу партію спирту сумнівної якості та цигарок

02.07.2016   09:27Агенцiя

Заходи здійснювались у рамках операції «Акциз-2016» з метою запобігання тіньовому виробництву та обігу підакцизних товарів. Небезпечну продукцію виявили в одному з прикордонних населених пунктів Чернігівської області.

Для збереження алкогольного сурогату та цигарок зловмисники використовували приміщення колишнього зерносховища, що вже тривалий час не використовувалося за призначенням.

Під час огляду податківці виявили 31 пластикову бочку (об’ємом по 200 - 220 літрів кожна), які були вщент заповнені прозорою рідиною з характерним запахом спирту. Тут же знаходились і сигарети «Димок» з маркуванням Республіки Молдова.

З незаконного обігу вилучено 6800 літрів спирту та 1500 пачок цигарок орієнтовною вартістю 835 тис.грн.. Відомості про вчинення кримінального правопорушення за фактом незаконного зберігання (транспортування) підакцизних товарів внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

На даний час тривають заходи по встановленню власника підакцизної продукції та каналів її постачання на територію України.

Головне управління ДФС області повідомляє, що у разі наявності інформації про факти незаконного обігу підакцизних товарів на території Чернігівської області, громадяни мають можливість звернутися до Головного управління ДФС у Чернігівській області за телефоном: 651-479, або письмово за адресою: м. Чернігів, вул. Реміснича, 11. За всіма зверненнями будуть проведені перевірки.

Останні новини Чернігівщини

Чернігівська область — на п'ятому місці в Україні за кількістю пошкоджених через російські обстріли культурних пам’яток

Чернігівська область — на п'ятому місці в Україні за кількістю пошкоджених через російські обстріли культурних пам’яток 12:19

Культурна спадщина є невід'ємною частиною національної ідентичності та історичної пам'яті кожного народу. Вона втілює в собі багатовікові традиції, досягнення мистецтва, архітектури та науки, відображаючи унікальний шлях розвитку суспільства.

У січні-червні 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини поповнились на 4,3 млрд гривень податків та зборів

У січні-червні 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини поповнились на 4,3 млрд гривень податків та зборів 12:03

У Головному управлінні ДПС у Чернігівській області повідомили, що до місцевих бюджетів усіх рівнів Чернігівської області за січень-червень 2024 року надійшло 4,3 млрд грн від сплати податків і зборів. Із загальної суми в обласний бюджет спрямовано 0,6 млрд грн, решту коштів отримали бюджети територіальних громад.

 Вербування підлітків ворогом для скоєння диверсій: кіберполіція попереджає про небезпеку в інтернеті

Вербування підлітків ворогом для скоєння диверсій: кіберполіція попереджає про небезпеку в інтернеті 10:10

Кіберполіція України інформує про небезпеку вербування російськими спецслужбами для вчинення диверсій, зокрема – підпалів автомобілів українських військовослужбовців.

Медиків Чернігова привітали з професійним святом 10:06

У Чернігові працівників і працівниць закладів охорони здоров’я нагородили з нагоди Дня медичного працівника України, який відзначається 27 липня.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 8 пожеж. Внаслідок цих подій 3 особи постраждало.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини