Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 06:13:27

Головне управління ДФС області: Конкурсна комісія для відбору держслужбовців поповниться представниками громадськості

23.06.2016   09:08Агенцiя

Головне управління ДФС у Чернігівській області доводить до відома громадськості, що відповідно до статті 27 Закону України від 10 грудня 2015 року № 889VІІІ «Про державну службу» конкурс на зайняття вакантної посади державної служби проводить Комісія що утворюється керівником державної служби в державному органі.

При цьому до складу конкурсної комісії можуть залучатись представники громадських об’єднань.
   
Слід зазначити, що наказом Нацдержслужби від 12.04.2016 №76 «Про затвердження Порядку обрання представників громадських об’єднань до складу конкурсних комісій з відбору осіб на зайняття посад державної  служби» (далі Порядок) передбачено, що залучення представників громадських об’єднань до складу конкурсної комісії відбуватиметься на конкурсній основі. На сьогодні  Порядок ще не набрав чинності.
   
Як повідомила начальник відділу по роботі з персоналом ГУ ДФС у Чернігівській області Раїса Зарецька, в Головному управлінні ДФС  області утворена конкурсна комісія для здійснення відбору осіб, здатних професійно виконувати посадові обов’язки. А після набрання чинності Порядку буде створений комітет з відбору представників громадських об’єднань до складу конкурсної комісії.
   
Для забезпечення максимальної прозорості проведення конкурсу серед представників громадськості, здійснюватиметься аудіо фіксація засідань  комітету. Аудіофайли в обов’язковому порядку додаватимуться до протоколу засідань.
   
Крім цього повідомляємо, що Порядком визначено терміни оприлюднення рішення  керівника державного органу про проведення конкурсу, вимоги до змісту оголошення про його проведення, порядок відбору кандидатів для участі у конкурсній комісії, вимоги до громадських об’єднань, які можуть висувати кандидатів  для включення до складу конкурсної комісії,  перелік документів, які необхідно подати тощо.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.