Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 10:52:03

Рятувальники ліквідовують наслідки негоди

22.06.2016   12:56Агенцiя

21 червня територією Чернігівської області пройшов буревій. Внаслідок проходження грозового фронту, сталося порушення нормальних умов життєдіяльності населення в Чернігівському, Сновському та Городнянському районах.

Ситуація одразу була взята на контроль обласною держадміністрацією та Управлінням ДСНС в області. В районах, що постраждали від буревію, в цілодобовому режимі працюють рятувальники ДСНС, аварійні бригади Обленерго та Укртелекому.

Так, у Чернігівському  районі сталося повалення дерев та часткове пошкодження покрівель 43 будівлі різного призначення. Станом на 07:00 22 червня було відновлено в повному обсязі сполучення між 7 населеними пунктами Боровиківської сільської ради, яке було порушено внаслідок повалення дерев. Для проведення робіт залучено 2 бригади Чернігівського райавтодору та відділення Аварійно-рятувальної частини Аварійно-рятувального загону спеціального призначення обласного Управління ДСНС в області у складі 7 чоловік особового складу та 1 одиниці техніки.

Також в районі без електропостачання залишаються 19 населених пунктів. Відключено 70 трансформаторних підстанцій та 10 АТС. Для проведення відновлювальних робіт залучено 4 бригади Чернігівських районних електромереж.

У Сновському району внаслідок сильних поривів вітру сталося падіння дерев та часткове пошкодження покрівель 4 будівель різного призначення на території с. Петрівка. Для розчищення автодоріг від повалених дерев на території населеного пункту залучено 1 трактор та 5 працівників місцевого сільгосппідприємства ПСП “Яна-Плюс”. Станом на 07:00 розчищено основні проїзди по населеному пункту.

Також, на території району, внаслідок обриву повітряних ліній електропередач залишаються знеструмленими 2 трансформаторні підстанції.

У Городнянському районі внаслідок обриву повітряних ліній електропередач залишаються частково знеструмленими 2 населені пункти - це с. Деревини та с. Дроздовиця.

На в’їзді до м. Чернігова по проспекту Миру в результаті сильного шквального вітру на проїжджу частину автошляху М-01 Київ-Чернігів-Нові Яриловичі сталося падіння дерева, яке  блокувало та ускладнювало рух автотранспорту. Для проведення робіт по розпилюванню дерева залучалися рятувальники Аварійно-рятувальної частини Аварійно-рятувального загону спецпризначення обласного Управління ДСНС в області у складі 4 чоловік особового складу та 1 одиниці техніки.

На даний час по всім вищезазначеним населеним пунктам продовжуються проводитися відновлювальні роботи. Остаточні масштаби наслідків негоди уточнюються.
   
Жертв та постраждалих серед населення району немає.
 

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини