Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 20:03:07

Вирок Новозаводського районного суду м. Чернігова відносно хулігана залишено без змін

16.06.2016   15:24Агенцiя

21.03.2016 вироком Новозаводського районного суду м. Чернігова засуджено мешканця м. Чернігова за вчинення хуліганських дій, які виразились у грубому порушенні громадського порядку, явною неповагою до суспільства, які супроводжувались особливою зухвалістю та спричиненням потерпілому тілесних ушкоджень.

Досудовим розслідуванням встановлено, що 14.12.2014  близько 03 год. 00 хв. біля вхідних дверей магазину ТОВ «АТБ Маркет», що по вул. Примакова, 10 у м. Чернігові обвинувачений безпричинно, з низьких хуліганських спонукань у вигляді прагнення протиставити себе суспільству, проявив грубу силу, вдарив потерпілого в обличчя канцелярським ножем, у результаті чого спричинив тілесні ушкодження.

Доводи сторони захисту щодо відсутності в діях обвинуваченого складу кримінального правопорушення, передбаченого ст. 296 КК України, повністю були спростовані, зібраними під час досудового розслідування органами поліції та наданими у судовому засіданні прокурорами, доказами.

За вчинене діяння обвинуваченого засуджено до покарання та відшкодування у повному обсязі матеріальної та моральної шкоди потерпілому у сумі 10 тис. грн.

09.06.2016 суд апеляційної інстанції повністю погодився з доводами прокуратури, які знайшли своє відображення у вироку суду першої інстанції, та відхилив апеляційну скаргу захисника обвинуваченого, залишивши вирок Новозаводського районного суду м. Чернігова у силі.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.