Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 17:18:33

Поліція затримала річкових браконьєрів

11.06.2016   09:27

Поліцейські сектору річкової поліції Чернігівського відділу поліції разом з співробітниками рибоохорони затримали трьох браконьєрів, які ловили рибу сітками, чим завдали збитків рибному господарству України майже на 11 тисяч гривень.

Поліцейські сектору річкової поліції Чернігівського відділу поліції разом з співробітниками рибоохорони, проводили рейд водними об’єктами Чернігівщини.

В ранковий час на забоці річки Десна у Сосницькому районі рейдовою групою були виявлені два човни, в яких знаходились невідомі громадяни. Вони якраз виймали з річки сітки зі свіжовиловленою рибою.

Дочекавшись, коли браконьери на човнах підійшли до берега та почали вивантажувати сітки зі здобиччю, правоохоронці провели затримання зловмисників.

При огляді місця події поліцейські та рибоохоронці виявили 45 сіток та кілька сотень голів виловленої риби. В результаті підрахунку всього незаконного вилову браконьєрів правоохоронці встановили, що загальна сума завданих збитків рибному господарству України оцінюється, за чинними нормативами, майже в 11 тисяч гривень.
Встановлені особи трьох громадян-браконьєрів. Всі вони виявились жителями міста Бахмач.

На місце пригоди прибула слідчо-оперативна група Сосницького відділення поліції, яка задокументувала скоєння даного кримінального правопорушення.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за частиною 2 статті 249 Кримінального кодексу України (незаконне зайняття рибним, звіриним або іншим водним добувним промислом) — карається штрафом від ста до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до трьох років, з конфіскацією знарядь і засобів промислу та всього добутого.

Все незаконно здобуте (риба) та знаряддя лову у підозрюваних вилучені. Триває досудове розслідування.

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини