Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 09:15:21

"Еко-виклик!" – подбай про свою планету

10.06.2016   09:33Агенцiя

Чисті та охайні вулиці, мальовничі зелені парки та сквери, повсюди квіти – так виглядає місто, де хочеться жити. Так може виглядати твоє рідне місто. Для цього потрібно небагато – власноруч зробити невеличкий внесок у красу довкілля. Таку ідею пропагує акція компанії САН ІнБев Україна – «Еко-виклик!», що триватиме до 1 липня.

Промосайт акції закликає небайдужих українців втілити хоча б одну еко-ідею і залучити до важливої справи своїх знайомих.

Організатори очікують, що акція об`єднає тисячі українців із різних міст і змінить на краще вигляд країни. «Еко-виклик» – це в позитивному сенсі провокація, направлена на тих, хто давно залучений до екологічних ініціатив. Акція орієнтована й на тих людей, які готові допомагати, але їм не вистачає поштовху до дії, або ж мотивації у вигляді корисного призу. Протягом одного місяця кожна екодія буде зареєстрована на нашому сайті та зможе взяти участь у конкурсі. Втім, у цій сфері немає конкуренції, є лише дух суперництва в загальному бажанні змінювати нашу країну на краще», – пояснює Денис Хренов, виконуючий обов’язки генерального директора компанії САН ІнБеВ Україна.

Стати екогероєм свого часу легко. Треба зайти на сайт компанії http://www.suninbev.com.ua, та перейти на сторінку акції. За допомогою випадкового генератора обрати екозавдання. Серед можливих дії які можуть запропонувати: посадити дерево, здати макулатуру, організувати прибирання у своєму мікрорайоні разом із сусідами тощо. Словом, прості дії, які під силу кожному.

Процес виконання екозавдання потрібно сфотографувати і завантажити світлину з хештегом #ековиклик2016 у свій аккаунт в Instagram або Facebook. Всі фото з хештегом  потраплять на мапу «Екогероїв» на сайт акції.

Згодом можна знайти себе на мапі та поширити посилання про свій виклик у соцмережах, також можна спостерігати за іншими активістами та залучати до акції друзів і родичів.

Задоволення від краси навколо – це вже нагорода, проте організатори підготували також додаткові подарунки. Щотижня серед героїв розігруватимуться екосумки, набори для пікніка та намети для кемпінгу.

Останні новини Чернігівщини

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій 12:34

Упродовж минулого тижня (з 11 по 18.03.2024) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 201 чоловік особового складу та 72 одиниці спеціальної техніки

Книжкові подарунки від Українського ПЕН!

Книжкові подарунки від Українського ПЕН! 12:28

15 березня до Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових завітали представники Українського ПЕН з чудовими книжковими подарунками!

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:24

Протягом минулої доби зареєстровано 28 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 26 пожеж. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 2 особи постраждали.

 Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту

Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту 10:22

Впродовж минулої доби у Чернігівській області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди за участю водіїв мототранспорту, в результаті яких двоє людей загинуло та двоє зазнали травм.

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою 10:13

Навіть у період воєнного стану на Чернігівщині є роботодавці, які пропонують роботу з гідною зарплатою. Кому і скільки готові платити?

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини