Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 01:14:43

Чернігівські оперативники в аеропорту "Бориспіль" затримали торгівку "живим товаром"

26.05.2016   13:34Агенцiя

Працівники відділу боротьби зі злочинами пов’язаними з торгівлею людьми ГУНП спільно з оперативним підрозділом Чернігівського прикордонного загону затримали 27-річну чернігівку, яка вербувала дівчат до Туреччини для надання сексуальних послуг.

Зловмисниця підшукувала в Чернігові та області молодих дівчат, переважно із малозабезпечених родин та шляхом обману, користуючись тяжким матеріальним становищем потерпілих, вербувала їх «на роботу» до Туреччини, обіцяючи гарні заробітки.

Після того, як зловмисниця знаходила дівчат привабливої зовнішності, фотографувала їх та відсилала фото турецькій спільниці, яка особисто оцінювала зовнішність майбутніх жриць кохання.

Після проведення «кастингу» затримана планувала отримати по 500 доларів за кожну дівчину.

В подальшому дівчат, які погоджувалися їхати в Туреччину, зловмисниця особисто супроводжувала до аеропорту «Бориспіль». В Стамбулі дівчат зустрічала спільниця та передавала їх знайомим, які поміщали «живий товар» в місцеві борделі або на наймані квартирі, де дівчат примушували надавати послуги сексуального характеру.

В результаті реалізації оперативної інформації в аеропорту «Бориспіль» поліцейські відділу боротьби зі злочинами пов’язаними з торгівлею людьми ГУНП в Чернігівській області спільно з працівниками оперативно-розшукового відділу Чернігівського прикордонного загону при черговій спробі переправити трьох дівчат до Туреччини з метою їх подальшої сексуальної експлуатації, зловмисницю було затримано.

За даним фактом поліцією відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 149 Кримінального кодексу України (торгівля людьми), караються позбавленням волі на строк від п'яти до дванадцяти років з конфіскацією майна або без такої. Підозрювану поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

На даний час проводяться слідчі дії.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини