Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 липня, 05:50:58

Суд виправдав головного ветеринара Чернігівщини: він не брав хабарі, а збирав кошти на допомогу воїнам АТО

06.05.2016   08:53Агенцiя

У Чернігові суд виправдав екс-начальника управління ветмедицини області Віктора Кульбако, якого звинувачували в організації поборів з підлеглих. Про це свідчить вирок Деснянського райсуду.

Влітку минулого року Віктора Кульбако підозрювали в тому, що він щомісяця отримував від кожного з начальників районних управлінь хабар в 25 тис. гривень, а також талони на пальне. Натомість начальник обіцяв не заважати їх роботі. Гроші він нібито збирав через призначуваних «старост» територій. Одним з них був голова управління ветмедицини в Прилуцькому районі, який попався разом з ним. Про схему збору грошей СБУ повідомив головний ветеринар Ічнянського району, який почав втрачати зарплату після відмови передавати «внески».

У суді Віктор Кульбако своєї провини не визнав. Навпаки, він заявив, що гроші збирали на прохання громадських організацій для допомоги учасникам АТО. Засоби ветеринари здавали добровільно. Його свідчення в суді підтвердили і начальники районних управлінь. Всі як один вони заявили, що розмови йшли тільки про гроші для учасників АТО.

В результаті суд вирішив виправдати Віктора Кульбако і його підлеглого по ч.3 ст.368 КК України.
   

http://368.media/2016/05/06/sud-opravdal-glavnogo-veterinara-chernigovskoj-oblasti-on-sobiral-ne-vzyatki-a-pomoshh-voinam-ato/

Останні новини Чернігівщини

Чернігівська область — на п'ятому місці в Україні за кількістю пошкоджених через російські обстріли культурних пам’яток

Чернігівська область — на п'ятому місці в Україні за кількістю пошкоджених через російські обстріли культурних пам’яток 12:19

Культурна спадщина є невід'ємною частиною національної ідентичності та історичної пам'яті кожного народу. Вона втілює в собі багатовікові традиції, досягнення мистецтва, архітектури та науки, відображаючи унікальний шлях розвитку суспільства.

У січні-червні 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини поповнились на 4,3 млрд гривень податків та зборів

У січні-червні 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини поповнились на 4,3 млрд гривень податків та зборів 12:03

У Головному управлінні ДПС у Чернігівській області повідомили, що до місцевих бюджетів усіх рівнів Чернігівської області за січень-червень 2024 року надійшло 4,3 млрд грн від сплати податків і зборів. Із загальної суми в обласний бюджет спрямовано 0,6 млрд грн, решту коштів отримали бюджети територіальних громад.

 Вербування підлітків ворогом для скоєння диверсій: кіберполіція попереджає про небезпеку в інтернеті

Вербування підлітків ворогом для скоєння диверсій: кіберполіція попереджає про небезпеку в інтернеті 10:10

Кіберполіція України інформує про небезпеку вербування російськими спецслужбами для вчинення диверсій, зокрема – підпалів автомобілів українських військовослужбовців.

Медиків Чернігова привітали з професійним святом 10:06

У Чернігові працівників і працівниць закладів охорони здоров’я нагородили з нагоди Дня медичного працівника України, який відзначається 27 липня.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 8 пожеж. Внаслідок цих подій 3 особи постраждало.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини