Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 17:13:31

У Чернігові розробляють Програму розвитку велоінфраструктури у місті

05.05.2016   07:31

4 травня у Чернігівській міській раді відбулась нарада під головуванням заступника міського голови Олександра Ломака, на якій обговорили питання підготовки Програми розвитку велоінфраструктури у м. Чернігові. У заході взяли участь представники структурних підрозділів міської ради та громадських організацій велосипедистів Чернігова.

Заступник міського голови підкреслив, що розвиток велоруху в нашому місті виконує значну роль. «Рішення, які лобіює велоспільнота, дуже потрібні нашому місту. Ми є однодумцями. Тож у Чернігові будуть створюватись нові велодоріжки та велопарковки. Наразі необхідно якомога більше людей залучати до подібних акцій, які пропагують здоровий спосіб життя», - сказав Олександр Ломако. Він також повідомив, що управління транспорту та зв’язку міської ради буде займатись розробкою міської Програми розвитку велоінфраструктури та всіма організаційними питаннями.

Керівник велоспільноти «Лайба» Максим Цирулін висловив свої пропозиції щодо побудови інфраструктури у місті, зокрема: облаштування велодоріжок, встановлення велопаркувань та відповідних дорожних знаків, організація велопрокату.

Із своїми пропозиціями виступили й інші активісти велоруху. Вони зазначили, що потрібно проводити інформаційну та роз’яснювальну роботу щодо правильної поведінки на дорозі не тільки для дорослих, а й для дітей, починаючи з дитячого садочка.

Учасники наради дійшли висновку, що після більш ґрунтовного опрацювання всіх пропозицій і зауважень та після узгодження з відповідними службами будуть визначені першочергові заходи з їх реалізації.

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини