Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 21:34:32

Чернігівський Центр обслуговування платників відвідало майже 54 тисячі платників податків

01.04.2016   12:33Агенцiя

Центром обслуговування платників ДПІ у м. Чернігові надається широкий спектр безкоштовних послуг для своїх відвідувачів. З початку 2016 року Центр відвідало майже 54 тисячі платників податків - підприємців та юридичних осіб, а також пересічних громадян.

У Центрі обслуговування платникам податків пропонується широкий перелік послуг, зокрема, отримання консультацій, дозвільних документів, довідок, витягів, приймання податкової звітності, кореспонденції тощо.

Інформаційні та тематичні стенди містять зразки заповнення заяв, декларацій, податкової звітності, інформацію щодо єдиного внеску, змін в оподаткуванні, порядку звернень до органів ДФС та інші корисні та актуальні матеріали. Відвідувачі мають можливість ознайомитися з останніми змінами щодо податкового законодавства з друкованих брошур, листівок, пам’яток та з екранів TV- моніторів, що розміщені в приміщенні Центру.

Протягом цього року Центром надано понад 3 тисячі адміністративних, інформаційних та консультаційних послуг. Також зареєстровано підприємцям 446 книг обліку доходів і витрат та 441 книга обліку розрахункових операцій; видано 106 довідок про відсутність заборгованості з платежів до бюджету, що контролюються органами державної фіскальної служби; проведена реєстрація  41 реєстратора розрахункових операцій.

Як запевнила начальник відділу організації роботи ЦОП та надання адміністративних послуг, організації розгляду звернень та забезпечення доступу до публічної інформації управління обслуговування платників ДПІ у м. Чернігові Олена Нюнько, надання якісних адміністративних, консультаційних, інформаційних послуг, впровадження прогресивних методів і форм обслуговування та створення сприятливих умов для платників податків є пріоритетними завданнями у діяльності інспекції.

Нагадаємо, що з 1 січня 2016 р. триває компанія декларування доходів, отриманих у 2015 році. Фахівці Центру надають кваліфіковану допомогу громадянам щодо заповнення та подання податкової декларації про майновий стан і доходи.

Запрошуємо відвідати Центр обслуговування платників ДПІ у м. Чернігові, який  знаходиться за адресою: м. Чернігів, вул. Кирпоноса, 28, тел.: 65-28-25, 15-07.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини