Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 12:20:32

Поліція вилучила у одесита пістолет

17.03.2016   06:45Агенцiя

Поліцейські Чернігівського відділу поліції проводять перевірку за фактом незаконного зберігання зброї 30-річним жителем Одеської області.

Як розповів начальник Чернігівського відділу поліції підполковник поліції Сергій Кагітін, до чергової частини надійшла інформація, що на одній з вулиць міста тривалий час стоїть автомобіль з увімкненим двигуном.

На місце події виїхали патрульні поліцейські. В неосвітленому салоні автівки правоохоронці побачили заспаного чоловіка, а на задньому сидінні лежав пістолет. Побачивши зброю, патрульні викликали поліцейських роти поліції особливого призначення та слідчо-оперативну групу Чернігівського відділу поліції. Спецпризначеннці, що прибули на виклик, запропонували водієві вийти з автомобіля та видати зброю.

В ході подальшої перевірки правоохоронці встановили, що водій автомобіля "Mitsubishi Sigma" приїхав у Чернігів з Іллічевська Одеської області до дівчини, з якою познайомився через інтернет. Того дня вони зустрілися і встигли посваритися. Чоловік прийняв значну порцію алкоголю і заснув у авто.

Стосовно пістолета водій пояснив, що придбав його через інтернет кілька років тому для особистої оборони. Поліція вилучила у чоловіка пістолет "Форт-12 З 9ММ» з набоями та направила на експертизу.

Сергій Кагітін повідомив, що за даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 ст. 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) - караються позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

Триває досудове розслідування.

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

18 квітня у Чернігові День жалоби

18 квітня у Чернігові День жалоби 09:54

Для вшанування пам'яті загиблих внаслідок ракетного обстрілу російськими військами нашого міста 17 квітня 2024 року у Чернігові 18 квітня оголошено Днем жалоби. Відповідне розпорядження підписав в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако.

18 квітня: цей день в Україні і світі

18 квітня: цей день в Україні і світі 08:52

ДЕНЬ 785 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 785 RUSSIAN AGRESSION

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини