Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 07:25:49

Комунальне підприємство заплатило більше півмільйона гривень за фейковий ремонт

16.03.2016   10:06

Співробітники Управління захисту економіки в Чернігівській області виявили факт розтрати бюджетних коштів в інтересах третіх осіб з боку службових осіб чернігівського комунального підприємства.

Правоохоронці встановили, що службові особи комунального підприємства Чернігова протягом 2013-2015 років безпідставно перераховували кошти підприємцю за начебто проведений ремонт комп'ютерної техніки, яка належить комунальному підприємству.

Хоча фактично дефектні акти на комп'ютерну техніку відсутні та факти ремонту працівниками підприємства не підтверджені. Таким чином службовими особами чернігівського комунального підприємства в період 2013-2015 років було безпідставно перераховано підприємцю майже 600 тисяч гривень, чим завдано збиток державі на вказану суму.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 4 статті 191 Кримінального кодексу України (шахрайство, вчинене в особливо великих розмірах або організованою групою) - карається позбавленням волі на строк від п'яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Триває досудове розслідування.

Останні новини Чернігівщини

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

Увага! Тимчасові зміни у русі громадського транспорту! 12:27

Тролейбусні маршрути № 10 та №11 тимчасово (до усунення наслідків ракетного удару) не працюватимуть.

Вранці 17 квітня росіяни завдали 3 ракетних ударів по Чернігову. 12:18

"Наразі триває пошуково-рятувальна операція. Зараз вже можу казати про 9 загиблих, вбитих російськими терористами. Більше 20 поранених", - сказав в інтерв'ю телеканалу 1+1 начальник Чернігівської ОВА Вʼячеслав Чаус.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 08:45

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 4 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини