Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 14 травня, 20:13:00

Громадяни допомогли поліцейському затримати двох хуліганів, озброєних ножем

27.02.2016   07:41

Після того, як в маршрутному таксі поліцейський зробив зауваження двом молодикам, які поводили себе з явною неповагою до оточуючих, порушники напали на правоохоронця.

Застосувавши прийоми рукопашного бою, майор поліції одного затримав, іншого спіймали перехожі.

25 лютого старший оперуповноважений в особливо важливих справах управління захисту економіки в Чернігівській області їхав у справах маршрутним таксі. В салоні знаходилися двоє чоловіків, які вживали в розмові нецензурні вислови, демонстрували свою неповагу до громадян і поводилися неадекватно.

Поліцейський представився і зробив молодикам зауваження з вимогою припинити антигромадську поведінку, на що ті не відреагували, а почали провокувати майора поліції на конфлікт. У одного з парубків випав з кишені газовий балончик «Терен-4М», який призначений для користування виключно в правоохоронних органах.

Поліцейський викликав наряд патрульних аби перевірити особи підозрілих молодиків. Після цього парочка одразу вирішила покинути салон маршрутного таксі аби уникнути спілкування з поліцією. Правоохоронець вийшов слідом за ними і запропонував чоловікам дочекатися приїзду патруля.

Ця пропозиція викликала у парубків агресію, вони вчинили опір поліцейському, накинулися на нього, а один почав розмахувати ножем. Порушники завдали правоохоронцю тілесні ушкодження у вигляді подряпин шиї та саден кисті.

Після блискавичного застосування прийому рукопашного бою правоохоронець обеззброїв нападника. Іншого молодика затримали небайдужі перехожі і утримували до приїзду патруля.
Затриманими виявилися місцеві мешканці, раніше судимі за незаконний обіг наркотиків.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 345 Кримінального кодексу України (умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу чи його близьким родичам побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків) - карається обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.
Триває досудове розслідування.

Останні новини Чернігівщини

Головне управління ДПС у Чернігівській області закликає підприємців не піддаватись на провокації шахраїв

Головне управління ДПС у Чернігівській області закликає підприємців не піддаватись на провокації шахраїв 15:18

До Головного управління ДПС у Чернігівській області надходить інформація від суб’єктів підприємницької діяльності про те, що до них телефонують невстановлені особи (зокрема з телефонних номерів: 0988736664, 0686921727), які представляються працівниками Головного управління ДПС у Чернігівській області, та шахрайським шляхом намагаються виманити гроші.

Поліція розслідує обставини ДТП з травмованими в Корюківському районі 10:21

Вчора близько 9-ї години ранку до поліції надійшло повідомлення про те, що на трасі «Чернігів-Мена-Сосниця-Гремʼяч» сталася дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої постраждали люди.

Кількість вакансій зростає

Кількість вакансій зростає 10:18

Про це повідомляють у обласній службі зайнятості. За словами її очільниці Людмили Ключник, у січні-квітні поточного року служба зайнятості мала 3,6 тис. пропозицій від роботодавців області (з них 2,8 тис. подані цьогоріч) - це вже на 59% більше минулорічного показника.

Крістіна Опанасенко здобула бронзову нагороду на Кубку Європи з дзюдо серед кадетів (U-18) 10:07

Маємо приємну звістку з азербайджанського міста Гейгель, де цими вихідними проходив Кубок Європи з дзюдо серед кадетів (U-18).

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 9 небезпечних подій, а саме: 1 загибель на водних об’єктах, 2 аварійні ситуації на мережах життєзабезпечення, 2 дорожньо-транспортні пригоди, 4 пожежі. Внаслідок цих подій загинула 1 особа та 2 особи постраждало.