Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 07:53:55

Громадяни допомогли поліцейському затримати двох хуліганів, озброєних ножем

27.02.2016   07:41

Після того, як в маршрутному таксі поліцейський зробив зауваження двом молодикам, які поводили себе з явною неповагою до оточуючих, порушники напали на правоохоронця.

Застосувавши прийоми рукопашного бою, майор поліції одного затримав, іншого спіймали перехожі.

25 лютого старший оперуповноважений в особливо важливих справах управління захисту економіки в Чернігівській області їхав у справах маршрутним таксі. В салоні знаходилися двоє чоловіків, які вживали в розмові нецензурні вислови, демонстрували свою неповагу до громадян і поводилися неадекватно.

Поліцейський представився і зробив молодикам зауваження з вимогою припинити антигромадську поведінку, на що ті не відреагували, а почали провокувати майора поліції на конфлікт. У одного з парубків випав з кишені газовий балончик «Терен-4М», який призначений для користування виключно в правоохоронних органах.

Поліцейський викликав наряд патрульних аби перевірити особи підозрілих молодиків. Після цього парочка одразу вирішила покинути салон маршрутного таксі аби уникнути спілкування з поліцією. Правоохоронець вийшов слідом за ними і запропонував чоловікам дочекатися приїзду патруля.

Ця пропозиція викликала у парубків агресію, вони вчинили опір поліцейському, накинулися на нього, а один почав розмахувати ножем. Порушники завдали правоохоронцю тілесні ушкодження у вигляді подряпин шиї та саден кисті.

Після блискавичного застосування прийому рукопашного бою правоохоронець обеззброїв нападника. Іншого молодика затримали небайдужі перехожі і утримували до приїзду патруля.
Затриманими виявилися місцеві мешканці, раніше судимі за незаконний обіг наркотиків.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 345 Кримінального кодексу України (умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу чи його близьким родичам побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків) - карається обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.
Триває досудове розслідування.

Останні новини Чернігівщини

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій 12:34

Упродовж минулого тижня (з 11 по 18.03.2024) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 201 чоловік особового складу та 72 одиниці спеціальної техніки

Книжкові подарунки від Українського ПЕН!

Книжкові подарунки від Українського ПЕН! 12:28

15 березня до Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових завітали представники Українського ПЕН з чудовими книжковими подарунками!

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:24

Протягом минулої доби зареєстровано 28 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 26 пожеж. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 2 особи постраждали.

 Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту

Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту 10:22

Впродовж минулої доби у Чернігівській області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди за участю водіїв мототранспорту, в результаті яких двоє людей загинуло та двоє зазнали травм.

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою 10:13

Навіть у період воєнного стану на Чернігівщині є роботодавці, які пропонують роботу з гідною зарплатою. Кому і скільки готові платити?

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини