Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 11:29:19

Клієнти "Чернігівгаз Збуту" можуть самостійно завантажити заяву-приєднання до договору постачання газу

11.02.2016   14:39Агенцiя

Сервіс «Особистий кабінет» доповнився новою корисною опцією. Відтепер користувачі таких кабінетів в Чернігівській області можуть вдома завантажити і роздрукувати заяву-приєднання до умов договору постачання природного газу.

В січні 2016 року всі споживачі чернігівського регіону отримали поштою заяви-приєднання до договору постачання природного газу від постачальника газу зі спеціальними обов`язками ТОВ «Чернігівгаз Збут». Це є однією з вимог нового законодавства на ринку природного газу. Якщо з якихось причин документ не надійшов, споживач тепер має змогу завантажити заяву зі свого «Особистого кабінету».

Для того, щоби скористатися цією функцією, необхідно зареєструватись на сайті 104.ua в «Особистому кабінеті». Після реєстрації достатньо увійти до «Особистого кабінету» та натиснути кнопку «Заява-приєднання до договору постачання» для завантаження документу. Кнопка розташована праворуч у розділах «Мої дані» та «Книга споживача». Нижче - роз`яснення як приєднатися до договору.

В 1 пункті заяви достатньо зазначити лише вид об`єкта, інші дані внесені автоматично. Далі - поставити підписи в декількох місцях і дату заповнення заяви. Детальніше читайте на сайті ТОВ «Чернігівгаз Збут» у розділі Як укласти договір.

Нагадаємо, що після набуття чинності нормативних актів, які реалізують вимоги Закону України «Про ринок природного газу», а саме Правил постачання природного газу, поставка газу клієнтам здійснюється на підставі договору укладеного між постачальником газу та споживачем. Договір є публічним та не потребує підписів обох сторін. Підтвердженням згоди клієнта щодо приєднання до умов договору є підписана побутовим споживачем і повернена на адресу постачальника заява-приєднання.

Зміст заяви-приєднання відповідає затвердженій законодавством типовій формі. Тож у разі відсутності зауважень до персоніфікованих даних і змісту документу, його потрібно заповнити і повернути будь-яким зручним способом постачальнику. Споживач може надіслати заяву поштою, віддати контролеру під час зняття контрольних показань лічильника, або принести нарочним і опустити в скриньку.

У разі виникнення додаткових запитань звертайтеся до операторів Контакт-центру за номерами (0462) 61 62 04 або (0462) 61 63 04. Консультацію можна також отримати безпосередньо через «Особистий кабінет».

Якщо ви не маєте Кабінету на сайті 104.ua, зареєструватися доволі просто. Як це зробити читайте за посиланням.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини