Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 15:49:05

Надзвичайні події в Чернігівській області за минулу добу

05.02.2016   09:26Агенцiя

Інформація про надзвичайні ситуації та основні небезпечні події, які зареєстровано на території області за період з 8:00 4 лютого до 8:00 5 лютого 2016 року.

МНС

МНС

Протягом минулої доби зареєстровано 4 небезпечні події, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 2 пожежі в житловому секторі. Внаслідок цих подій постраждали 2 особи.


Стан захворюваності на грип та ГРВІ:


За добу в області на грип та ГРВІ захворіло 1884 особи (в тому числі 653 дитини), з них 85 осіб (в тому числі 47 дітей) були госпіталізовані. З початку епідемії від грипу та ГРВІ померло 10 осіб (м. Чернігів – 7 осіб, м. Ніжин – 2 особи, Ніжинський район – 1 особа). В області проводиться комплекс карантинно-обмежувальних заходів.


Дорожньо-транспортні пригоди
– 2:

- на автодорозі Козелець-Бобровиця біля с. Тополі Козелецького району о 8 год. 50 хв. 4 лютого водій автомобіля "Renault" на заокругленні дороги не справився з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та здійснив зіткнення з автомобілем "Daewoo Nexia". Внаслідок пригоди два пасажира автомобіля "Daewo Nexia" отримали тілесні ушкодження;

- в м. Чернігові по проспекту Миру біля будинку №199 о 16 год. 45 хв. 4 лютого водій автомобіля "Тoyota Venza", який рухався заднім ходом, здійснив наїзд на пішохода, який перетинав проїжджу частину дороги в межах пішохідного переходу. Внаслідок пригоди пішохід отримав тілесні ушкодження.

Пожежі в житловому секторі – 2.


Радіаційний фон:


На території області радіаційний фон зареєстровано в межах 9-11 мікрорентген/годину, в тому числі: Чернігів – 11 мкр/год., Ніжин – 10 мкр/год., Прилуки – 11 мкр/год., Остер – 11 мкр/год., Покошичі – 9 мкр/год, Семенівка –  11 мкр/год., Щорс – 10 мкр/год.


Прогноз погоди:

За прогнозом облгідрометеоцентру на території області з 20 години 4 лютого до 20 години 5 лютого очікується мінлива хмарність, без істотних опадів. Вітер південно-західний 5-10 м/с. Температура по області вночі 0-5º морозу, вдень 0-5º тепла.
По Чернігову температура вночі 2-4º морозу, вдень 1-3º тепла.

Останні новини Чернігівщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.