Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 12:35:41

Надзвичайні події в Чернігівській області за минулу добу

15.01.2016   09:15Агенцiя

Інформація про надзвичайні ситуації та основні небезпечні події, які зареєстровано на території області за період з 8:00 14 січня до 8:00 15 січня 2016 року.

МНС

МНС

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала.


Стан доріг:

Для забезпечення безпеки дорожнього руху на дорогах області працювало 85 одиниць спецтехніки та 124 чол. обслуговуючого персоналу ДП "Чернігівський облавтодор". Стан доріг та мостів задовільний, проїзд автотранспорту забезпечено.


Дорожньо-транспортні пригоди – 1:

На перехресті вулиць в с. Григорівка Бахмацького району о 14 год. 14 січня водій автомобіля "ВАЗ-2109" не надав перевагу в русі автомобілю "Volkswagen Т4", виїхав на головну дорогу та здійснив з ним зіткнення. Внаслідок пригоди пасажир автомобіля "Volkswagen Т4" отримав тілесні ушкодження.


Пожежі – 2, з них 1 пожежа в житловому секторі та 1 пожежа на транспорті.


Радіаційний фон:

На території області радіаційний фон зареєстровано в межах 10-12 мікрорентген/годину, в тому числі: Чернігів – 12 мкр/год., Ніжин – 10 мкр/год., Прилуки – 11 мкр/год., Остер – 12 мкр/год., Покошичі – 12 мкр/год, Семенівка – 10 мкр/год., Щорс – 10 мкр/год.


Прогноз погоди:

За прогнозом облгідрометеоцентру на території області з 20 години 14 січня до 20 години 15 січня очікується мінлива хмарність, без істотних опадів, на дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний 5-10 м/с. Температура по області вночі 5-10º морозу, вдень 2-7º морозу.
По Чернігову температура вночі 6-8º морозу, вдень 3-5º морозу.

Останні новини Чернігівщини

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.