Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 13:48:47

Надзвичайні події в Чернігівській області за минулу добу

13.01.2016   09:13Агенцiя

Інформація про надзвичайні ситуації та основні небезпечні події, які зареєстровано на території області за період з 8:00 12 січня до 8:00 13 січня 2016 року.

МНС

МНС

Протягом минулої доби зареєстровано 2 пожежі в житловому секторі.


Стан доріг:


Для забезпечення безпеки дорожнього руху на дорогах області працювало 145 одиниць спецтехніки та 178 чол. обслуговуючого персоналу ДП "Чернігівський облавтодор". Стан доріг та мостів задовільний, проїзд автотранспорту забезпечено.


Радіаційний фон:


На території області радіаційний фон зареєстровано в межах 11-12 мікрорентген/годину, в тому числі: Чернігів –12 мкр/год., Ніжин –12 мкр/год., Прилуки – 12 мкр/год., Остер – 12 мкр/год., Покошичі –11 мкр/год, Семенівка – 11 мкр/год., Щорс – 11 мкр/год.


Прогноз погоди:

За прогнозом облгідрометеоцентру на території області з 20 години 12 січня до 20 години 13 січня очікується хмарна погода з проясненнями, невеликий сніг, мокрий сніг, на дорогах ожеледиця. Вночі та вранці місцями туман. Вітер південно-західний 7-12 м/с. Температура по області вночі 0-5º морозу, вдень від 3º морозу до 2º тепла.
По Чернігову невеликий сніг, мокрий сніг, на дорогах ожеледиця. Вночі та вранці слабкий туман. Температура вночі 1-3º морозу, вдень 0-2º морозу.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини