Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 12:47:31

Поліцейські затримали чоловіка, який жорстоко вбив свого знайомого

28.12.2015   14:58

Поліцейські Чернігівського відділу поліції ГУНП в Чернігівській області в обласному центрі затримали 29-річного чоловіка, який жорстоко вбив свого знайомого.

Як розповів т.в.о. начальника Чернігівського відділу поліції ГУНП в Чернігівській області підполковник поліції Олександр Крук, до чергової частини відділу надійшло повідомлення, що на першому поверсі будинку по вул. 50 років ВЛКСМ в м. Чернігові лежить труп чоловіка.

По орієнтуванню чергової частини на місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група поліції. В ході подальшої перевірки було встановлено, що чоловік загинув внаслідок чисельних травм: травматичного шоку, скелетної травми, множинних переломів ребер з обох сторін. Виходило, що чоловіка жорстоко побили та кинули помирати в під'їзді будинку.

Поліцейські розпочали пошуки вбивці. Спочатку правоохоронці з'ясували особу загиблого. Ним виявився 59-річний чернігівець. У сусідів за місцем його мешкання встановили, де працював чоловік, а також і коло його товаришів. З'ясувалося, що напередодні потерпілий відпочивав саме в колі колишніх колег по роботі. Після тривалої пиятики між чоловіками виник конфлікт, причину якого встановить досудове розслідування. Сварка швидко переросла у бійку. Значно молодший за віком товариш так відлупцював потерпілого, що той знепритомнів та не повертався до тями. Щоб чоловік не помер у квартирі, його відтягли у під'їзд, де він і сконав.

Підозрюваного у скоєнні злочину затримано, він дав правдиві свідчення, встановлені та допитані свідки даного кримінального правопорушення. Згідно ст. 208 КПК України затриманого поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Олександр Крук повідомив, що інформація за даним фактом внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України. Вона передбачає відповідальність, зокрема, за умисне тяжке тілесне ушкодження, вчинене способом, що має характер особливого мучення, та призвело до смерті потерпілого. Ці дії караються позбавленням волі на строк від семи до десяти років.

Триває розслідування.

Останні новини Чернігівщини

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.

Більше 80% фахівців з інвалідністю в Україні не мають роботи: як держава планує залучити їх до ринку праці?

Більше 80% фахівців з інвалідністю в Україні не мають роботи: як держава планує залучити їх до ринку праці? 11:35

А ви знаєте, що в Україні понад 2,7 млн людей з інвалідністю? І лише 16% із них мають роботу. Невже так мало фахівців хочуть працювати? Певно, що ні. Одна із причин, що зупиняє людину з інвалідністю податися на вакансію - це відсутність належних умов для роботи.

10 модульних укриттів планують встановити поруч із зупинками громадського транспорту 11:31

Про це повідомив під час загальноміської наради 23 квітня в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако. Зараз у місті вже є шість таких захисних споруд і їх кількість збільшать коштом міського бюджету до 16.

 Корюківські поліцейські повідомили про підозру чоловіку, який чинив домашнє насильство щодо своєї матері

Корюківські поліцейські повідомили про підозру чоловіку, який чинив домашнє насильство щодо своєї матері 11:28

Житель Корюківського району за свої протиправні дії понесе кримінальну відповідальність. Йому загрожує до двох років позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 11:26

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 3 пожежі.