Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 00:57:03

Поліція затримала водія легковика в стані наркотичного сп'яніння з наркотиками в салоні

26.12.2015   07:59

Житель Прилук через соцмережі повідомив правоохоронців про підозрілого сусіда, до якого ходять наркомани. Перевіривши інформацію, поліція вилучила в салоні автомобіля правопорушника амфетамін.

Прилучанин написав у соцмережах начальнику Прилуцького відділу поліції ГУНП в Чернігівській області підполковнику поліції Руслану Крахмільцю, що в їх будинку оселився підозрілий чоловік, до якого часто заходять наркомани.

Громадянин висловив стривоженість цим фактом, адже він виховує сина-підлітка, який може потрапити під негативний вплив цих людей. Після того, як правоохоронці отримали адресу вказаної квартири, поліція почала перевірку інформації. В ході відпрацювання надвечір 24 грудня поліцейські зупинили легковик, за кермом якого знаходився 32-річний сусід заявника з пасажиркою.

На Чернігівщині поліція затримала водія легковика (фото2)
Спілкуючись із патрульними, водій почав поводити себе неадекватно. Оглянувши транспортний засіб на наявність заборонених предметів, правоохоронці виявили згорток фольги з речовиною білого кольору. Як пояснила пасажирка, це її амфетамін, який вона використовувала для власного вживання. Водія було перевірено на предмет наркотичного сп'яніння. Медики констатували, що в організмі чоловіка присутні 4 види наркотичних засобів.

На порушника складений протокол про адміністративне правопорушення за статтею 130 КУпАП (керування транспортним засобом в стані наркотичного сп'яніння) - тягне за собою накладення штрафу на водіїв у розмірі двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від одного до двох років, або адміністративний арешт на строк від семи до десяти діб і на інших осіб - накладення штрафу в розмірі двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або адміністративний арешт на строк від семи до десяти діб.

В ході подальшої перевірки було встановлено, що чоловік раніше вже мав конфлікти із законом та знаходиться на обліку в наркодиспансері. Правоохоронці провели огляд помешкання правопорушників. Вдома у співмешканців було виявлено та вилучено медичний шприц, заповнений 1мл рідини світлого кольору та скляну пробірку з речовиною червоного кольору.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Вилучене направлено на експертизу. Триває досудове розслідування. Начальник Прилуцького відділу поліції ГУНП в Чернігівській області підполковник поліції Руслан Крахмілець висловив подяку громадянину, який надав цінну інформацію, адже завдяки співпраці з поліцією було затримано правопорушників та можливо врятоване чиєсь життя.

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.