Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 16:51:17

Демобілізовані учасники АТО - на громадських роботах

15.12.2015   07:49

Для військовослужбовців, які повертаються до мирного життя, актуальні численні питання: оформлення статусу учасника бойових дій, виплата матеріальної допомоги, психологічна підтримки та адаптація до мирного життя. Серед найважливіших – і працевлаштування.

Фахівці Варвинського районного центру зайнятості індивідуально працюють із кожним військовослужбовцем, максимально сприяючи у підборі підходящої роботи, допомагаючи в організації громадських та інших робіт тимчасового характеру . Станом на 14 грудня 2015 року до таких робіт було залучено 5 демобілізованих учасників АТО.

4 грудня 2015 року відбулася зустріч з сільським головою Богданівської сільської ради. Цього ж числа було створено 1 тимчасове робоче місце для участі незайнятих громадян у громадських роботах з впорядкування території сільської ради. Допомогти сільській раді виявив бажання учасник АТО – житель с. Богдани Бірюков Віктор Миколайович (на фото).

Сільський голова Людмила Каркуша залишилася задоволена результативністю виконаних робіт.

Учасник громадських робіт за свою гарну працю, отримав окрім допомоги по безробіттю додатковий заробіток у вигляді заробітної плати та надалі не втратив своє право на пошук підходящої роботи в службі зайнятості.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини