Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 13:39:44

На кордоні з Білоруссю завершилася спільна правоохоронна операція "Зубр-2015"

05.12.2015   11:23Агенцiя

Відповідно до Плану, затвердженого керівниками прикордонних відомств України і Республіки Білорусь, з липня по листопад цього року проводилась спільна спеціальна прикордонна операція «Зубр-2015».

Основною метою цієї операції стало запобігання, виявлення та припинення незаконної міграції, контрабандної та іншої противоправної діяльності через українсько-білоруський державний кордон, підвищення оперативності спільного реагування на зміни обстановки на ділянках відповідальності  Чернігівського, Житомирського, Луцького прикордонних загонів Північного регіонального управління.

Спільно з підрозділами Державної прикордонної служби у заходах взяли участь співробітники СБУ, Національної поліції та працівники Державної фіскальної служби.

Під час проведення операції вилучено понад 60 одиниці вогнепальної та холодної зброї,  327 боєприпасів, майже 60 кілограмів наркотичних та психотропних речовин.

Також під час здійснення заходів контролю не пропущено через державний кордон 2037 осіб, виявлено 538 осіб з несправними документами та 36 осіб, яким заборонено в’їзд в Україну.   Крім того, затримано  420 порушників державного кордону, з яких 11 нелегальних мігрантів, 538 порушників правил перебування в Україні та 396 осіб, які порушили прикордонний режим та режим в пунктах пропуску. 79 осіб були затримані за незаконний вилов  живих водних ресурсів та вилучено у них 3 малих плавзасоби і майже 4 тисячі метрів    браконьєрських сіток.

Під час операції також було виявлено та вилучено контрабандних товарів майже на 700 тисяч гривень та накладено штрафів  на загальну суму 580 тисяч гривень.

Останні новини Чернігівщини

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.