Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 06:04:04

Зустріч школярів з волонтерами жіночої сотні самооборони Чернігова

01.12.2015   08:27Агенцiя

Знову відбулася хвилююча зустріч в обласній бібліотеці для дітей ім. М.Островського – на цей раз учні 10-х класів ЗНЗ № 27 зустрілися з волонтерами жіночої сотні самооборони Чернігова.

Коли говорять про захисників Батьківщини, волонтерів – ми уявляємо собі суворих чоловіків. А на цю зустріч прийшли гарні, тендітні, усміхнені жінки, проте хоробрі, сильні і мужні.

Вони опікуються бійцями АТО, часто бувають на передовій в різних куточках Луганської і Донецької областей, доставляють бійцям різні необхідні речі – харчі, білизну, теплі речі, а найголовніше – малюнки, листи від дітей.

Їх люблять на фронті, на них чекають – адже вони частинка тепла рідного дому, всього того, що залишилося в мирному житті. Зустріч пройшла тепло, сердечно, підлітки слухали дуже уважно, їхні захоплені погляди відчули наші героїні – Зульфія Салко, Оксана Рубан, Світлана Королева, парамедик та боєць Тетяна Савчак. Дружба бібліотеки, юних читачів, волонтерів і бійців міцніє з кожною зустріччю.

Як і завжди під час таких зустрічей, колектив бібліотеки передав воїнам АТО харчі, ліки, книжки з віршами переможців обласного конкурсу юних літераторів «Хай весь світ дивують нині діти неньки України».

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.