Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 09:32:07

Поліція затримала чоловіка за нанесення тяжких тілесних ушкоджень знайомому дружини

26.11.2015   08:41

Працівники кримінальної поліції Чернігівського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Чернігівській області розкрили вбивство 50-річного чернігівця.

До чергової частини поліції Чернігова надійшло повідомлення, що в місті на першому поверсі багатоповерхівки лежить невідомий чоловік без ознак життя. На місце події негайно виїхало керівництво відділу, слідчо-оперативна група, оперативники.

Опитавши жителів будинку та відновивши хронологію подій, поліцейські встановили, що до злочину причетний мешканець цього під'їзду. Того дня він пішов на роботу, а до жінки прийшов 50-річний знайомий і влаштував скандал, почав ображати жінку та доньку-школярку. На допомогу дружині приїхав чоловік, який так «утихомирив» розбишаку, що його вже померлого знайшли сусіди з першого поверху.

В ході подальшої перевірки працівниками поліції було встановлено, що чоловік загинув від отриманих тілесних ушкоджень. Винуватець трагедії затриманий, він дав правдиві свідчення. Також встановлені та допитані свідки скоєння даного кримінального правопорушення.

Антон Шевцов повідомив, що за даним фактом відкрите кримінальне провадження за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження) - карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років.

Триває досудове розслідування.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.