Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 04:32:12

Для споживачів газу Чернігівщини запрацювавновий сервіс - Особистий кабінет

26.11.2015   08:38Агенцiя

Від тепер кожен споживач газу Чернігівської області має можливість скористатися новим інтернет-сервісом Особистий кабінетта, не виходячи з дому, контролювати рахунки за газ.Послугою можуть скористатися не лише побутові споживачі, а й приватні підприємці, на чиє ім`я відкритий особовий рахунок.

Запуск Особистого кабінету виводить взаємодію ПАТ «Чернігівгаз» і ТОВ «Чернігівгаз Збут» зі споживачами газу на новий рівень якості обслуговування. Тепер всі дані абонентної бази стали доступні для клієнтів, що робить роботукомпаній більш прозорою та відкритою. Це дозволяє споживачамконтролювати нарахування, історію оплат та показань лічильниківв режимі реального часу.Сервісом передбачена можливість дізнатися свій тариф на газ, своєчасно передавати фактичніпоказання лічильників, сплачувати в будь-який зручний час рахунки, звернутися до фахівців із запитаннями, скаргами або пропозиціями щодо поліпшення послугінавіть записатися на прийом до керівниківгазорозподільчої та газопостачальної компанії.

«Звичайно, від нового сервісу ми очікуємо суттєвої віддачі. Зараз багато людей активно користуються інтернетом, тому, перш за все, Кабінет покращить зворотній зв`язок з нашими клієнтами, розвантажить телефонні лінії та зменшить черги в службах.

Споживачі зможуть дистанційно отримувати відповіді на запитання і оперативно вирішувати проблеми пов`язані з газом, а відкритий доступ до власних данихзробить взаємовідносини постачальника і клієнта більш прозорими», - зазначив директор ТОВ «Чернігівгаз Збут» Іван Луста.

Щоб стати користувачем Особистого кабінету потрібно лише зареєструватися. Для цього знадобиться: номер особового рахунку, сума останньої проплати, контактний телефон та е-mail.

Інтерфейс кабінету простий та зрозумілий. На сайті 104.ua представлені детальні інструкції щодо реєстрації та користування Кабінетом. Система он-лайн оплати, схема реєстрації та ідентифікації клієнтів функціонує за міжнародними стандартами безпеки, що виключає можливість використання їхньої особистої інформації сторонніми особами.

Звертаємо вашу увагу, що на початковому етапі Особистий кабінет працюватиме в тестовому режимі. Тому, якщо при реєстрації або користуванні виникли технічні проблеми, просимо звертатися до служби підтримки на електронну адресу support@104.ua або листом безпосередньо з Кабінету. Дані щодо особового рахунку або останньої проплати можна дізнатися за телефонамиКонтакт-центру (0462) 61-62-04 або (0462) 61-63-04.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.