Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 17:59:43

Безпритульний спричинив пожежу в підвалі п’ятиповерхового житлового будинку

03.11.2015   11:45

1 листопада о 17:26 до Служби порятунку "101" у м. Чернігові надійшло повідомлення про пожежу в підвальному приміщенні п'ятиповерхового житлового будинку по вул. Космонавтів.

Телефонували стурбовані мешканці, які відчули запах чаду в під`їзді та квартирах, а коли вийшли на вулицю побачили дим, що виходив з дверей підвалу.

На місце події прибуло 2 відділення 1-ї державної пожежно-рятувальної частини. Одягнувши захисні протигази рятувальники увійшли до задимленого підвалу. Під час проведення розвідки в одному з приміщень вогнеборці знайшли чоловіка, який кликав про допомогу.  Рятувальники його відразу вивели на свіже повітря та передали медичним працівникам. Потерпілим виявився чоловік без постійного місця проживання. 

Вогнеборці о 17:40 локалізували та о 17:42 ліквідували пожежу. Вогнем знищено матрац. Ймовірніше за все, причиною пожежі стала необережність під час куріння безхатченка, якій залишив недопалок на матраці.


Рятувальники Державної служби України з надзвичайних ситуацій звертаються мешканців Чернігівщини та нагадують: щоб уникнути пожежі й тим самим убезпечити себе та життя оточуючих Вас людей, будьте обережні під час куріння. Слідкуйте, щоб іскри не потрапили на білизну чи покриття підлоги, ретельно гасіть недопалки. Ні в якому разі не куріть у ліжку або сидячи на дивані, у кріслі тощо, особливо після вживання алкоголю. Ви можете непомітно заснути, випустити з рук недопалок і стати винуватцем лиха.

Останні новини Чернігівщини

Населення Чернігівської області заборгувало за спожите тепло і гарячу воду понад 244 млн грн

Населення Чернігівської області заборгувало за спожите тепло і гарячу воду понад 244 млн грн 13:30

Попри постійні військові небезпеки і фінансові труднощі, АТ «ОТКЕ» стабільно та надійно забезпечувало жителів 19 територіальних громад послугами, це понад 125 тисяч мешканців.

Переселенці і ветерани війни: що пропонує служба зайнятості 13:15

Продовжуємо інформувати роботодавців, переселенців та ветеранів про можливості та ресурси служби зайнятості. Черговий «круглий стіл» за участю громадян цих категорій, а також представників місцевої влади, служби зайнятості та соціальних партнерів відбувся в Менській міській раді під головуванням директорки Чернігівського обласного центру зайнятості Людмили Ключник.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:53

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення, 1 дорожньо-транспортну пригоду та 3 пожежі. Внаслідок цих подій загинула 1 особа та 2 особи постраждали.

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців 08:37

У рамках державної програми «єВідновлення» компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців.

16 квітня: цей день в Україні і світі

16 квітня: цей день в Україні і світі 08:32

ДЕНЬ 783 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 783 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини