Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 02:52:58

Оперативна інформація прес-служби ДАІ Чернігівської області

08.10.2015   09:12Агенцiя

За минулу добу на автошляхах області працівниками Державтоінспекції було виявлено та припинено 72 порушення Правил дорожнього руху.

З яких:
​ · керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння – 7 фактів;
​ · перевищення швидкості руху – 22;
​ · порушень вимог дорожніх знаків та розмітки проїзної частини доріг – 3;
​ · порушень правил розташування транспортних засобів на дорозі (зупинка, стоянка) – 5;
​​ · порушення правил пішоходами – 6;
 · інші порушення – 28

За минулу добу на території області зареєстровано три дорожньо-транспортні пригоди в якій одна людина загинула та три отримали травмування.

Шановні водії, дотримуйтесь Правил дорожнього руху, будьте пильними на дорозі. Дбаючи про свою безпеку, ви подбаєте про безпеку інших учасників дорожнього руху.

На території обласного центру проводяться заходи з метою профілактики аварійності, попередження та припинення порушень правил дорожнього руху під час надання послуг з перевезення пасажирів «таксистами» та водіями автобусів.

За добу працівниками ДАІ було складено 7 адміністративних протоколів, з них:
На водіїв «таксі»- 4 протоколи;
На водіїв автобусів - 3 протоколи;

Також, з метою попередження та недопущення дорожньо-транспортних пригод за участю нетверезих пішоходів,  працівниками ДАІ виявлено та передано до нарядів патрульно-постової служби 7 «горе-пішоходи».

Під час нагляду за дорожнім рухом працівниками ДАІ надано посильну допомогу учасникам дорожнього руху, в частині роз’яснення подальшого маршруту руху, буксирування автомобіля до найближчої СТО, надання технічної допомоги.

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.