Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 18:38:03

Міліція затримала 20-річного молодика, який задушив жінку

06.10.2015   06:40

Працівники карного розшуку Чернігівського міського відділу міліції спільно з колегами з Управління карного розшуку УМВС України в Чернігівській області протягом кількох годин розкрили вбивство жінки.

О другій годині ночі до чергової частини Чернігівського міськвідділу УМВС надійшло повідомлення про виявлення в хащах неподалік одного з кафе на березі річки Десна трупа жінки.
На місце події негайно виїхало керівництво УМВС та міськвідділу внутрішніх справ, слідчо-оперативна група, оперативники карного розшуку.

Правоохоронці встановили, що на трупі повністю оголеної жертви наявні тілесні ушкодження в області шиї. Подальший розтин тіла загиблої підтвердив припущення щодо причини смерті жінки: механічна асфіксія, тобто удушення.

За деякий час оперативники встановили особу загиблої, нею виявилася 35-річна мешканка обласного центру. Про її зникнення саме збирався писати заяву в міліцію її чоловік, стривожений тим, що жінка пішла з дому ще напередодні й до ранку не повернулася. Чоловік припустив, що дружина, напевне, десь загуляла зі своїми приятелями.

В подальшому правоохоронці встановили, що потерпілу бачили тієї ночі в кафе у компанії якогось хлопця, явно молодшого за свою супутницю. Оперативникам знадобилося кілька годин, аби вийти на слід убивці. Ним виявився 20-річний житель одного з сіл Городнянського району, без кримінального минулого.
Молодика затримали в Чернігові за місцем його тимчасового проживання.

У своїх поясненнях правоохоронцям він розповів, що познайомився з потерпілою на вечірці у спільних знайомих. Приємне спілкування вирішили продовжити в кафе, а для ще тіснішого знайомства втекли звідти в прибережні хащі. Саме там і трапився конфлікт, в ході якого молодик задушив свою нову знайому ременем. Причину цього він так і не зміг пояснити.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (вбивство), що карається позбавленням волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

Підозрюваного, згідно ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Досудове розслідування триває.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини