Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 17 квітня, 01:03:11

Припинено випуск небезпечної горілки, яка продавалася і на Чернігівщині

03.10.2015   10:54Агенцiя

Співробітники податкової міліції спільно з СБУ в Чернігівській області викрили та припинили незаконне виготовлення алкоголю та ліквідували мережу його незаконного збуту.

Як повідомив начальник оперативного управління Павло Бойправ, встановлено, що на одному з лікеро-горілчаних заводів Полтави незаконно виготовляли алкоголь з акцизними марками, які мали візуальні ознаки підроблення.  Продукція реалізувалася через мережу торгівельно-роздрібних баз у Чернігівській та Харківській областях.

Відповідно до податкових документів, завод практично не працював. У  той же час в його цехах виготовлялась, як легальна, так і не облікована горілка. При цьому, виробники не лише не приховували свою діяльність, але  й виділили на заводі місце для зберігання нелегального алкоголю.

Завдяки проведеним заходам на заводі та на торгівельно-роздрібних базах Чернігівщини і Харківщини з незаконного обігу вилучено підакцизної продукції на суму більше 4 мільйонів гривень. Зокрема, 23200 літрів алкогольної продукції, близько 17 тисяч літрів спирту та 240 тисяч акцизних марок з візуальними ознаками підроблення.

Досудове розслідування кримінального правопорушення, що кваліфікується за ч.3 ст.204 Кримінального кодексу України, за фактом незаконного виготовлення та збуту алкогольної продукції, виготовленої з недоброякісної сировини, що становить загрозу життю і здоров’ю людей при її вживанні, проводить слідче управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Чернігівській області.

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини