Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 05:48:29

Підписана угода про надання шефської допомоги

28.09.2015   10:44

27 вересня у малій залі міської ради за “круглим столом” відбулося підписання угоди про співпрацю між Прилуцьким міським головою Дмитром Барнашем та командиром ракетного катера "Прилуки", капітаном 3 рангу Павлом Рудь “Про надання шефської допомоги”.

Міський голова Дмитро Барнаш пообіцяв, що прикладе максимум зусиль по вирішенню нагальних проблем ракетного катера “Прилуки” та продовжить роботу по залученню позабюджетних коштів для надання допомоги особовому складу ракетного катера “Прилуки”.

Присутні задали ряд питань, на які капітан 3 рангу Павло Рудь дав ґрунтовні роз'яснення.

Дмитро Барнаш зазначив, що в пункті 4.2 угоди “Про надання шефської допомоги” прописано: “Замовник зобов’язаний брати у свою військову частину для проходження військової служби за контрактом осіб, що мешкають на території м. Прилуки та Прилуцького району”.

На жаль, на сьогоднішній день жодний прилучанин чи чернігівчанин на катері не проходить службу.

Міський голова внесе на розгляд пленарного засідання 95 чергової сесії міської ради звернення до народних депутатів щодо поліпшення умов та кращого забезпечення військової техніки для військово-морських сил України.


Історична довідка:

Ракетний катер "Прилуки” був побудований у 1979 році, спущений на воду у 1980 році. Названий катер на честь міста Прилуки у 1996 році.
Ракетний катер “Прилуки” є одним з кращих суден свого класу ВМС України. Катер неодноразово брав участь у міжнародних навчаннях.

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.