Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 03:32:17

В Чернігові та Прилуках міліція припинила незаконну діяльність гральних закладів

26.09.2015   15:28

Протягом доби в Чернігові та Прилуках працівники управління протидії злочинності в сфері економіки УМВС в Чернігівській області ліквідували замасковані гральні заклади.

За два тижні це вже четвертий та п'ятий гральний заклади, ліквідовані працівниками управління протидії злочинності в сфері економіки області. Обидва заклади знаходилися в центральних частинах міст поблизу ринків, де завжди багатолюдно, а отже - і попит на незаконні послуги чималий.

В Чернігові замаскований та закритий за броньованими дверима заклад було обладнано розгалуженою системою камер внутрішнього та зовнішнього відеоспостереження. Всередину могли потрапити тільки перевірені клієнти. В ході санкціонованого обшуку правоохоронці вилучили 16 гральних автоматів, 8 комп'ютерів-симуляторів та записник з бухгалтерськими розрахунками ведення незаконного бізнесу.

В Прилуках навпаки - гральний заклад вільно приймав клієнтів, адже діяв він під виглядом цілком легального клубу для надання Інтернет-послуг. Однак «свої», перевірені люди могли тут отримати більше, ніж звичайний клієнт «з вулиці». В ході санкціонованого обшуку правоохоронці вилучили 11 комп'ютерів, картки гравця допуску до участі в азартних іграх та бухгалтерську документацію.

За  даними фактами відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 203-2 Кримінального кодексу України (зайняття гральним бізнесом) -карається штрафом від десяти тисяч до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією грального обладнання. Тривають заходи з виявлення на Чернігівщині інших гральних закладів, незалежно від їхнього розташування, приналежності та способу маскування.

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.