Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 14:00:52

Чернігів: серед рятувальників визначено переможців обласних змагань на кращу ланку газодимозахисної служби

23.09.2015   09:46Агенцiя

22 вересня у Чернігові на гарнізонній базі газодимозахисної служби Управління ДСНС відбулися обласні змагання серед 35 команд пожежно-рятувальних підрозділів Чернігівщини на кращу ланку газодимозахисної служби.

Перший етап пройшов безпосередньо у підрозділах серед чергових змін. Тож взяти участь в обласних змаганнях прибули кращі ланки газодимозахисників.
 
У першому теоретичному етапі рятувальники відповідали на запитання стосовно організації роботи газодимозахисної служби.
 
Другий, практичний етап включав у себе кілька вправ: оперативну перевірку та одягання протигазів, рятування постраждалого із задимленого підвалу димокамери, подолання 30-метрової дистанції з двома 50-ти кілограмовими вантажами, підйом по висувній драбині на 3-й поверх учбової башти та рятування постраждалого за допомогою рятувальної мотузки. На завершення, рятувальники проводили бойове розгортання від пожежного автомобіля на гасіння умовної пожежі.

Слід зазначити, що вправи виконувалися за умов, максимально наближених до реальних, а успіх команди залежав від злагоджених спільних дій усіх газодимозахисників та їх професійної майстерності. 
 
За результатами нелегкої боротьби переможцем стала команда 20-ї державної пожежно-рятувальної частини с. Світличне 5-го державного пожежно-рятувального загону. Другий результат у пожежно-рятувальної частини м. Чернігова, а третє почесне місце у газодимозахисників 6-ї державної пожежно-рятувальної частини смт. Ріпки.

Переможців нагородили грамотами та цінними подарунками.



Головний суддя змагань - Перший заступник начальника УДСНС у Чернігівській області
полковник служби цивільного захисту Дмитро Бескостий

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини