Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 13:29:46

Роботи з ліквідації ямковості на автомобільних дорогах Чернігівської області тривають

07.09.2015   16:12Агенцiя

Для прискорення темпів виконання робіт з ліквідації ямкового ремонту дорожники працюють в вихідні, максимально використовуючи при цьому сприятливі погодні умови.

Так, у період з 04.09 по 05.09.2015 р. на замовлення Служби автомобільних доріг у Чернігівській області підрядними підприємствами проводилися роботи з ліквідації ямковості на автомобільних дорогах Чернігівської області.

За ці дні, дорожниками усунено 929 кв. м ямковості на дорогах: як державного так і місцевого значення та 2 890 кв. м лущення покриття. Струменевим методом роботи виконувало  підрядне підприємство СП ТОВ «БІТУНОВА УКРАЇНА» працювало 9 бригад на дорогах загального користування державного значення.
   
Також  роботи з ямкового ремонту виконували:  10 бригад філії ДП «Чернігівський облавтодор»  використовуючи гарячий асфольтобетон з АБЗ «Ічнянський райавтодор». 
  
Роботи з ліквідації ямковості на автомобільних дорогах Чернігівської області тривають, крім того продовжуються роботи з забезпечення безпеки дорожнього руху з влаштування дорожніх переходів, до кінця року на  дорогах двокольоровою розміткою  близько 3 тисяч м2.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини