Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 17:04:30

Мотоклуби Чернігівщини виступають за безпеку на дорогах

01.09.2015   09:11Агенцiя

Останнім часом двоколісна техніка набула великої популярності серед жителів Чернігівської області. Все частіше на дорогах можна побачити мотоциклістів та скутеристів. Але, нажаль, зростання мототехніки не найкращим чином позначилась на ситуації з аварійністю на території нашої області.

Лише з початку року на дорогах Чернігівської області за участю водіїв мотоциклів та мопедів сталося 59 дорожньо-транспортних пригод, в яких 6 осіб загинуло та 68 отримали тілесні ушкодження.

Аби запобігти дорожньо-транспортним пригодам за участю водіїв «залізних коней» працівники ДАІ Чернігівщини спільно з учасниками мотоклубу, на днях провели профілактичний захід, на якому обговорили причини та наслідки дорожньо-транспортних пригод за участю мотоциклістів та шляхи їх вирішення. Правоохоронці наголосили на дотриманні Правил дорожнього руху даної категорії учасників дорожнього руху, як слід пересуватися по дорогах на двоколісному транспорті і чому важливо використовувати мотошлеми та інші засоби пасивного захисту.

В свою чергу, мотоциклісти мали змогу задати питання, з якими вони стикаються майже кожного дня. Насамперед їх турбують непоодинокі випадки «колісної» дискримінації, яка виникає із-за відсутності культури поведінки на дорозі між водіями мототранспорту та автотранспорту, що за часту призводить до трагічних наслідків на дорозі.

Керівництвом Державтоінспекції Чернігівської області, з метою попередження та недопущення дорожньо-траснпотртних пригод за участю водіїв «залізного коня» було прийнято рішення і надалі проводити профілактичні заходи під умовною назвою «Мотоцикліст».

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини