Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 17:52:51

Дорогі земляки, шановні чернігівці!

22.08.2015   10:00Агенцiя

Від щирого серця вітаю вас із двома найвеличнішимидержавними святами – Днем державного прапора і Днем Незалежності України!

Наш жовто-блакитний прапор – це символ свободи, сили, слави і єдності країни. Він уособлює одвічне прагнення наших предків до кращого майбутнього і вінчає перемоги та найважливіші події в суспільному житті. Нехай і надалі синьо-жовтий стяг вселяє в наші серця піднесення і спонукає до великих справ на благо рідної землі!

День Незалежності – не тільки день народження держави. Це свято пам’яті про покоління українців, які творили націю і боролися за державність, і на жаль, і зараз віддають життя за Україну. Це день великої вдячності й великої скорботи за мужніми героями. Це день, коли зустрічається наше минуле з сьогодення і майбутнє.

Роки незалежності стали для нас випробуванням і надією водночас. Нам ще потрібно багато працювати над тим, щоб наша держава стала дійсно незалежною, а успішність України залежить від кожного із нас.

Нині Україна змушена 24 річницю своєї незалежності відвойовувати.

Останній рік нас багато чому навчив: змусив переоцінити цінності, об’єднав і підвів до виважених рішень. В цей день ми не можемо не схилити голову перед поколіннями героїв, які полігли в боротьбі за незалежність, а також, перед тими хто загинув від зброї російських агресорів в цій неоголошеній війні. Вічна пам’ять Героям!

Нехай над нашою країною завжди буде мирне небо, а в серцях українців – любов до країни та її Незалежності. Хай кожен крок веде нас до перемоги, а кожен успіх робить нашу державу і всіх нас міцними, впевненими у завтрашньому дні та гордими за свою країну.

Зі святом! Слава Україні!




PR

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини