Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 20:09:09

Затримано молоду жінку за підозрою у вбивстві

17.08.2015   07:54

Оперативники Щорського райвідділу міліції затримали 24-річну дівчину, яка під час чергової сварки вкоротила віку своєму співмешканцю.

До чергової частини Щорського райвідділу міліції надійшло повідомлення від голови однієї з сільських рад району про смерть 29-річного місцевого жителя.

Для з’ясування всіх обставин події на місце пригоди негайно виїхала слідчо-оперативна група в повному складі. Зайшовши в будинок працівники міліції побачили чоловіка, який сидів на дивані без ознак життя. Виявивши на тілі померлого тілесні ушкодження в області грудної клітини, правоохоронці кваліфікували це як вбивство. З місця події було вилучено ніж зі слідами крові та інші речові докази.

Поспілкувавшись з родичами та сусідами загиблого оперативники одразу запідозрили в скоєному його співмешканку. І не дарма. Жінка ніде не працювала, зловживала спиртними напоями. Сварки з чоловіком були буденною справою.

Працівникам міліції жінка зізналася у скоєному і розповіла, що того дня вони вживали спиртні напої та декілька разів сварилися. А ввечері, під час чергової сварки, розлютившись, вона схопила кухонного ножа і вдарила ним чоловіка. Удар прийшовся в область серця — потерпілий помер на місці.

Як розповів т.в.о. начальника Щорського райвідділу УМВС майор міліції Роман Клименко, за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України (навмисне вбивство), що передбачає позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років. Зловмисницю затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Тривають слідчі дії.

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.