Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 00:52:23

В зону АТО вирушив зведений загін міліції Чернігівщини

15.08.2015   20:29Агенцiя

Обов’язки заступника командира зведеного загону буде виконувати начальник управління інформаційно-аналітичного забезпечення УМВС в Чернігівській області полковник міліції Валентина Акуленко. Це вже друге її відрядження на Донбас.

Півсотні бійців з різних підрозділів, відділів і служб УМВС та міськрайвідділів Чернігівської області змінять своїх побратимів в зоні проведення антитерористичної операції.

Як розповів начальник управління громадської безпеки УМВС України в Чернігівській області полковник міліції Олександр Селіверстов, наш зведений загін вирушає на Донбас на допомогу тим міліціонерам, які залишилися вірні присязі і орієнтовані на українську державу.

- Сьогодні вкотре в зону АТО вирушає жінка-офіцер. Насправді жінка в зоні АТО нині не така вже й рідкість. Так, вже двоє жінок-офіцерів з Управління ДАІ Чернігівської області побували на Донбасі. Вони з честю виконали свій обов’язок і навіть були заохочені керівництвом.

Сама ж Валентина Акуленко, єдина жінка в складі зведеного загону, розповідає: «Коли я їхала в зону АТО вперше, то говорила, що лише коли сама побуваю на Донбасі, відчую всю цю атмосферу, побачу що й до чого, лише після цього в мене буде чиста совість і моральне право відпускати туди своїх підлеглих. Сьогодні я і вісім працівників мого підрозділу (Управління інформаційно-аналітичного забезпечення) їдемо в зону АТО. Думаю, що після цього вже ніхто не скаже, що ми – кабінетна служба».

Більшість в складі зведеного загону — досвідчені правоохоронці, які не вперше їдуть у відрядження на Донбас. Вони вже мають досвід і вогневих сутичок з терористами, і налагодження контакту з місцевим населенням.
На місці нинішньої дислокації правоохоронці Чернігівщини будуть охороняти громадський порядок, розкривати злочини, проводити роз’яснювальну роботу, охороняти стратегічні об’єкти та нести службу на блокпостах.

Також перед міліціонерами стоїть дуже відповідальна задача – не допустити провокацій 24 серпня – в День Незалежності України. Не секрет, що ворожі диверсійно-розвідувальні групи мають плани зіпсувати свято. Але чернігівські міліціонери налаштовані по-бойовому й впевнені у своїх силах.

Провести бійців на Схід прийшли колеги, друзі та рідні міліціонерів. Журналісти могли на власні очі переконатися, що зведений загін повністю забезпечений харчами, обмундируванням, засобами захисту та озброєнням.
Родичі, друзі та побратими чернігівських міліціонерів побажали бійцям гідно виконати свій обов’язок і повернутися додому живими та здоровими.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини