Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 18:28:10

Працівники ДАІ посилено перевіряють таксистів

14.08.2015   14:27Агенцiя

Для підвищення безпеки пасажирських перевезень та дотримання водіями транспортних засобів вимог законодавства у сфері надання пасажирських послуг працівники Державтоінспекції проводять в Чернігові профілактичний рейд під умовною назвою «Перевізник».

З метою профілактики аварійності, попередження та припинення порушень правил дорожнього руху під час надання послуг з перевезення пасажирів автомобілями таксі Державтоінспекцією Чернігівської області посилено контроль за таксистами.

Протягом першого тижня оперативно-профілактичного відпрацювання на водіїв таксі за порушення правил дорожнього руху працівники ДАІ склали 40 адміністративних протоколів.

Серед основних порушень - перевищення водіями встановлених обмежень швидкості руху, порушення вимог дорожніх знаків, правил проїзду пішохідних переходів та ненадання переваги в русі пішоходам на нерегульованих пішохідних переходах.

Зростання кількості таксистів та гонитва за наживою не найкращим чином позначаються на якості обслуговування пасажирів. Тому Державтоінспекцією Чернігівської області будуть вживатися заходи щодо недопущення водіями таксі порушень правил дорожнього руху та проявів правового нігілізму.

Шановні громадяни, якщо на ваш виклик приїхав автомобіль таксі і ви не впевнені в його технічному стані, а особа водія викликає у вас недовіру, то краще утриматися від поїздки, бо головне — якісне і безпечне надання послуг з пасажирського перевезення.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини