Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 10:57:46

Незадекларований товар затримали співробітники Чернігівської митниці ДФС

13.08.2015   08:55Агенцiя

Серед збірного вантажу, що ввозився з Китаю на адресу однієї з київських фірм, співробітники митниці виявили понад 3 тисячі незадекларованих наборів для педикюру.

Порушення встановили на митному посту «Чернігів - вантажний». Під час перевірки інспектором електронної декларації спрацювала система аналізу та управління ризиками. Опрацювавши можливі ризики, система визначила обов’язкові до здійснення форми митного контролю. А саме: вантаж підлягає повному митному огляду.

Вантаж, що знаходився у транспортному засобі звірили з відомостями, вказаними у декларації. Після розвантаження і перерахунку встановили, що 3 167 наборів для педикюру «4 Step Pedicure Paddle» у митній декларації вказати «забули». Замість наборів у документах значиться штучна пемза. Звичайно така заміна одного товару на інший недопустима.

Складено протокол про порушення митних правил за статтею 472 «Недекларування товарів, транспортних засобів комерційного призначення».
Незадекларований товар оцінено у 57 тисяч гривень. Далі справу у встановленому порядку буде скеровано на розгляд суду.

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:55

Протягом минулої доби зареєстровано 4 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 3 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала.

Психологічна підтримка для людей, які зазнали страждань внаслідок війни 09:51

Український ветеранський фонд започатковує терапевтичну групу для тих, хто зазнав страждань внаслідок війни – людей, які чекають рідних з фронту, внутрішньо переміщених осіб та усіх, хто відчуває тривогу і знесилення через війну.

25 квітня: цей день в Україні і світі

25 квітня: цей день в Україні і світі 08:47

ДЕНЬ 792 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 792 RUSSIAN AGRESSION

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.