Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 18:33:26

У Чернігові можна зареєструвати дитину в пологовому будинку

18.07.2015   10:10Агенцiя

Сім’я, дитинство, материнство і батьківство охороняються державою — це закріплено в статті 51 Конституції України. Підтвердженням цієї норми є запровадження Головним територіальним управлінням юстиції в Чернігівській області пілотного проекту, який полягає в можливості проведення державної реєстрації народження дитини безпосередньо в закладі охорони здоров’я м. Чернігова — пологовому будинку Чернігівської міської ради.

Із метою вдосконалення та оптимізації проведення державної реєстрації народження дітей із 8 липня 2015 року державна реєстрація народження дитини проводиться не лише у відділі державної реєстрації актів цивільного стану реєстраційної служби Чернігівського міського управління юстиції за адресою: м. Чернігів, вул. Пушкіна 15, кабінет № 1, приміщення Палацу урочистих подій, а й у приміщенні пологового будинку Чернігівської міської ради, яке знаходиться за адресою: вул. 1-го Травня, 172, на першому поверсі.

Відтепер щасливі батьки новонароджених дітей мають змогу зареєструвати їхнє народження та отримати відповідне свідоцтво, перебуваючи в пологовому будинку.

Державна реєстрація народження в пологовому будинку здійснюється за наступним графіком прийому:
середа — від 8.30 до 12.00;
четвер — від 8.30 до 12.00;
п’ятниця — від 8.30 до 12.00;
субота — від 8.30 до 12.00.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.